Music Battle: Happy Independence Day

AH LOGO CHISINAU 1

Vă rugăm să vă înscrieți la eveniment până la 16 iulie la ora 15:00. : https://forms.gle/c9SqLBemjNvenHmU8
Music Battle este o activitate distractivă în care participanții trebuie să asculte mai multe melodii în limba engleză. Dacă cântecul este cântat de un cântăreț american - participanții ar trebui să continue să se miște / să danseze, dacă cântecul este cântat de un cântăreț / formație de altă naționalitate (chiar dacă este în limba engleză) - participanții ar trebui să nu mai danseze.
America House Chișinău invită pe toată lumea să sarbatorim impreuna Ziua Independenței SUA, sâmbătă, 17 iulie, ora 12 PM (https://fb.me/e/3Lq1aNYWj). Vom dansa, vom asculta melodii americane, ne vom distra și vom face fotografii!
Cod vestimentar: Vino îmbrăcat ca un personaj / erou american sau pur și simplu sa ai un obiect / piesă vestimentară americană!
Vă rugăm să nu uitați să vă înregistrați în avans, deoarece numărul de locuri este limitat din cauza restricțiilor pandemice!

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.