Invităm participanți: Policy Lab Moldova (Tema: ANGAJAREA TINERILOR: DEZVOLTAREA CAPACITĂȚILOR )

Vă invităm să faceți parte dintr-un proiect interesant - Policy Lab Moldova. 

Aici veți găsi descrierea evenimentului și linkul de înregistrare: https://fb.me/e/2jBvkvULx 

Policy Lab (Laboratoarele de politici) - este un format unic interactiv de discuții și schimb de idei, care reunește, părțile interesate din diferite niveluri de implementare a politicilor și reprezentanți ai sectorului de tineret pentru a analiza împreună provocările și pentru a elabora idei inovative și recomandări pentru strategii și politici de tineret. Pe parcursul anului 2021 vor avea loc 2 cicluri de Policy Lab:  Primul ciclu se va focusa asupra educației (formale/ non formale) și participării tinerilor, iar cel de-al doilea ciclu se va focusa pe angajarea tinerilor și pe dezvoltarea capacităților.

 

Vă invităm să participați la CICLU 2 - ANGAJAREA TINERILOR: DEZVOLTAREA CAPACITĂȚILOR A OAMENILOR ȘI ORGANIZAȚIILOR, SOLICITATE ÎN SEC.XXI. (primul eveniment va avea loc în perioada 16-17 Iulie în format Online și la Chișinău în format Fizic). 

Puteți face cunoștință cu structura unui ciclu Policy lab și să aflați mai multe detalii aici http://bit.ly/policylab-ro .

 

Dacă sunteți interesat(a)  să participați, vă rugăm să vă înregistrați cât mai curând posibil. Numărul de participanți este limitat.

Vă înregistrați pentru participare la programul POLICY LAB Moldova - 2021 aici:  http://bit.ly/policylab-apply.

 

Pentru orice întrebări sau detalii va rog sa mă contactați prin email: max.pijevskii@gmail.com sau telefon: +37379456612

Author: Max

Contribuie la continuarea proiectului CIVIC.MD. Devino susținător, donează aici.

Become a Patron!Descopera ONG

Descopera Finanțatori

Active în ultima săptămănă