Criza pandemică și oportunitățile de interacțiune cu utilizatorii de biblioteciAH LOGO CHISINAU 1

America House Chișinău invită toți doritorii să participe la un webinar (https://fb.me/e/4MiGHQ7pA ) despre caracteristicile platformelor online și experiența de lucru a Bibliotecii Municipale B.P. Hașdeu în perioada pandemiei COVID-19, alături de Mariana Harjevschi - director general, Biblioteca Municipală B.P. Hașdeu. Mariana mai este și absolventă a 2 programe: International visitors și GDF Junior Faculty Development pe data de 18 mai începând cu orele 15:00.

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet