Virtual Museum Tour: Happy International Museum DayAH LOGO CHISINAU 1

Ziua internațională a muzeelor este o sărbătoare globală care are loc anual în jurul sau pe 18 mai, coordonată de Consiliul internațional al muzeelor.

Chiar dacă muzeele sunt închise nu te întrista! America House Chișinău îi invită pe toți la un Facebook Live (https://fb.me/e/4cjmUxF5a) dedicat sărbătoririi Zilei Internaționale a Muzeelor alături de invitatul nostru special: Tatiana Popa - profesor de engleză și Cambridge Global Perspectives; Coordonator de învățare hibridă și globală la Heritage International School, Chișinău.

Doamna Popa va prezenta câteva site-uri web care oferă tururi virtuale de muzee și galerii din întreaga lume, astfel încât să vă puteți bucura de unele dintre exponatele lor de acasă, fără niciun cost pe data de 17 mai începând cu orele 17:00.

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet