Consiliul Municipal al Elevilor din mun. Chişinău desfăşoară proiectul “Viitorul tău - de la A la Z”Astăzi, 7 mai, s-a desfășurat prima sesiune de informare #PathwaysToTheFuture, cu privire la ghidarea în carieră şi alegerea viitoarei specialitatea, din cadrul proiectului “Viitorul tău - de la A la Z”, marca CME Chișinău. 

 

Sesiunea a fost livrată în parteneriat cu MentorMe, alături de 4 speakeri minunaţi:

▪️Dana Muntean - Head of Sales Workplace Facebook

▪️Dumitru Vicol - Strategist piețe financiare

▪️Roman Sorocan - Google Workspace Lead

▪️Ion Cojocari - Inginer şi Cercetător

Elevii au avut șansa să afle despre experienţa personală a mentorilor, greşelile care le-au făcut ei, dar şi ce au învăţat din ele. Totodată, au fost informați despre posibilitatea de a deveni mereu o versiune mai bună şi au primit sugestii de la mentori, cu privire la alegerea viitoarei specialități.

 

Realizarea cu succes a sesiunii este determinată de feedback-ul participanților: “Mulțumesc pentru invitație, aici am primit o idee, încă o mică speranță că și în această țară ai posibilități mari!”, “Mulțumim tuturor pentru efortul colectiv, pentru munca depusă, rezultatul a fost unul mai mult decât încântător. Personal, am rămas impresionată de această sesiune, și impactul psihologic e cu siguranță unul plăcut.” 

 

 📣Fiți cu ochii pe noi şi nu uitaţi să vă înregistraţi pentru sesiunea ce urmează să o desfăşurăm pe 9 mai, la ora 15:00!

👀 Pentru a vă înregistra completaţi formularul https://forms.gle/E9YZEwmMEcsahGRi9

Author: Consiliul Municipal al Elevilor Chişinău


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet