Aplică acum la ClimateLaunchpad 2021Introduceti descrierea imaginii

 

 

Ai o idee de afacere ecologică și dorești să o duci la următorul nivel?

Perfect, ar trebui să aplici la competiția ClimateLaunchpad 2021

 

ClimateLaunchpad este un program gândit pentru a ajuta pe oricine să-și dezvolte ideile/inițiativele ecologice în afaceri profitabile. Programul prevede o serie de traininguri, sesiuni de coaching și networking în domeniul antreprenoriatului.

 

Termen limită de aplicare: 25 mai.

 

Dacă ideea ta presupune o inovație în domeniile:  energie regenerabilă, eficiență energetică, alimentație și agricultură, apă, transport, tehnologie industrială, ecosisteme și biodiversitate sau orice alt mod de combatere a schimbărilor climatice, ești cel mai binevenit să te alături. Nu îți face griji dacă nu ai un plan de afaceri sau că ideea ta este doar scrisă pe un șervețel.

 

Programul este format din patru etape:

1) Boot Camp - 11 -  13 Iunie, online.

Programul va începe cu o business tabără de trei zile, pe parcursul căreia participanții vor avea parte de instruire intensivă din partea unui trainer internațional, cu o vastă experiență în domeniul de startup.

 

2) Sesiuni de coaching  -  Iunie - Iulie (zile de sâmbătă), online și offline.

Vor urma șapte sesiuni de coaching împreună cu mentori locali. Fiecare sesiune abordează o temă cheie în construirea unui plan de afaceri (segmentarea pieței, finanțe, valoarea unică a produsului/serviciului, tehnici de vânzări și promovare etc.), precum și metode de atragere a investitorilor.

 

3) Finala Națională - 21 August, Generator Hub, Chișinău

În cadrul Finalei Naționale, participanții își vor prezenta planul de afaceri în fața unui juriu profesionist. Trei din cele mai promițătoare idei vor merge mai departe la Finala Regională, unde vor concura cu finaliști din Regiune.

 

4) Finala Regională - Septembrie

Câștigătorii etapei naționale își vor prezenta startup-ul în fața juriului Regional, împreună cu reprezentații a alte 14 tări din regiune. Câștigătorii vor merge la Finala Globală.

5) Finala Globală - Octombrie

În cadrul Finalei Globale echipele își vor prezenta ideile în fața unor investitori și antreprenori de top din domeniul startup-urilor  la nivel global. Vor primi feedback despre cum să își îmbunătățească ideea și vor avea ocazia să își discute amănunțit planul de afaceri în cadrul sesiunilor de networking.

 

Te poți înregistra pentru program până la 25 mai 2021, prin completarea formularului disponibil aici: https://climatelaunchpad.org/application-form/

 

Participarea este gratuită, iar întreg programul se desfășoară în limba engleză.

 

Informații despre #ClimateLaunchpad, cum să intri în competiție și alte noutăți sunt disponibile la www.climatelaunchpad.org și pe pagina de Facebook a inițiativei locale: https://www.facebook.com/ClimateLaunchpadMoldova/

 

ClimateLaunchpad 2021 este organizat în cadrul programului de preaccelerare GreenTech Rangers de către MEGA și Generator Hub.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet