Aflați despre Holocaust prin turul de studiu Elie WieselAmerica House Chisinau alaturi de American Councils Moldova vă invită joi, 8 noiembrie la orele 15:00 pe pagina de Facebook America House Chisinau.

Holocaustul a fost o crimă împotriva umanității atât de oribilă, încât comunitatea națiunilor a jurat să nu uite niciodată, pentru ca astfel de atrocități să nu se mai repete.

Respectarea Zilei Comemorării Holocaustului, cunoscută și sub numele de Yom HaShoah, onorează viața și memoria celor șase milioane de evrei care au fost uciși în timpul Holocaustului și a milioanelor de alte victime ale persecuției naziste. În 2021, Yom HaShoah are loc pe 8 aprilie.

Cu această ocazie, America House Chișinău, în parteneriat cu American Councils Moldova, invită pe toți să participe la un Facebook Live dedicat Zilei Memorării Holocaustului împreună cu oaspeții noștri: Cristian Vlas - cercetător al violenței politice, student al Programului de Microscholarship Access 2014, Marius Chirtoacă - anul 4 Student la drept, absolvent al programului de schimb FLEX 2015. Ambii au participat la cea de-a 4-a ediție a turului de studiu Elie Wiesel și vor vorbi despre impresiile și experiența lor de învățare pe parcursul cursului.

Elie Wiesel Study Tour este un program premiat la Gala Tineretului din România, care oferă ocazia de a înțelege forțele politice, sociale și culturale care au creat și perpetuat Holocaustul; le permite să vadă ororile din Auschwitz în mod direct; și își propune să sporească înțelegerea participanților la regimurile nedemocratice.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet