Meet an American: One Country, Two Different Worlds

AH LOGO CHISINAU 1

America House Chișinău îi invită pe toți la un Facebook Live dedicat sărbătoririi Lunii Istoriei Afro-Americane alături de invitata noastră specială: Consuelo Maria Johnson.

Doamna Maria va vorbi despre viața ei, tranziția și șocul cultural pe care l-a trăit migrând de la nordul la sudul Americii, despre o țară cu două lumi diferite. Ea va împărtăși experiența ei despre cum a crescut fără să știe sau să fie învățată prea multe despre istoria afro-americană.

Consuelo Maria Johnson a obținut diplomă în administrarea afacerilor de la James Sprunt Community College, o diplomă de licență de la Universitatea Grand Canyon în educație elementară cu accent pe matematică și, de asemenea, a obținut un master în curriculum și instrucțiuni: tehnologie, un master în TESOL și un master în educație specială de la Universitatea Grand Canyon din Phoenix, Arizona. A lucrat în sistemul școlar la E. E. Smith.

Pe 25 februarie începând cu orele 17:00 vă așteptăm pe pagina de Facebook America House Chișinău. Link-ul evenimentului poate fi găsit aici: https://fb.me/e/3Qj5uBabl


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.