Facebook Live: Civil Society Scholar Awards - istorie de succes

Doriți să aflați mai multe informații despre procesul de cercetare la universitățile și arhivele din SUA, din prima sursă?

Vă așteptăm joi, pe 25 februarie, la ora 17:00, la un Facebook Live, la care vom avea plăcerea să discutăm cu Sergiu Musteață, doctor în istorie, bursier al OSI Faculty Development Program (University of California Berkeley – 2012 / Stanford University - 2013) și al OSF Civil Society Scholar Awards (2016-2017), despre experiența sa bogată în cercetări.

Discuția noastră se va baza pe diverse aspecte ale proiectului „Human rights and access to information during Cold War. The Moldavian SSR in the RFE/RL broadcast programs” realizat de Sergiu în ultimii ani și modul în care a reușit să valorifice oportunitățile bibliotecii de la Stanford University și Arhivei Hoover. Invitatul nostru va prezenta etapele de implementare, rezultatele, disseminarea și continuitatea proiectului.

Webinarul va începe la ora 17:00, live, pe pagina de Facebook a Centrului de Informații Universitare.

Invitat special: Zarina Usmanova, Ofițer principal pe programe la OSF Scholarship Program London, responsabilă pentru activitățile de burse regionale în Eurasia și Asia de sud-est.

Pentru detalii, accesați: https://www.facebook.com/events/208419101022426/

Vă așteptăm cu drag!

*Programul Civil Society Scholar Awards (CSSA) susține studenții doctoranzi și cadrele academice universitare în elaborarea proiectelor academice care vor contribui la o cercetare calitativă din punct de vedere social și educațional în țara sau regiunea de resedință.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.