Virtual Q&A on African-American History Month with U.S. Ambassador Dereck J. Hogan

AH LOGO CHISINAU 1

Știați că luna februarie este luna istoriei afro-americane în Statele Unite? Alătură-te nouă pentru o conversație cu ambasadorul SUA în Moldova Dereck J. Hogan, pentru a discuta despre rolul important al afro-americanilor în istoria SUA, precum și despre lupta continuă pentru justiție și drepturi egale a acestora.

Întrebările și răspunsurile pot fi transmise în direct pe pagina de Facebook America House Chișinău. Evenimentul va începe pe 24 februarie la ora 16:00 și se va încheia la 16:45 (Ora locală a Moldovei).

Folosiți această ocazie pentru a adresa toate întrebările despre luna istoriei afro-americane, dar și pentru a afla lucruri noi despre această sărbătoare de o importanță majoră.

Link-ul evenimentului pe Facebook: https://fb.me/e/2Lq12wEOI


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.