Workshop: What are podcasts and how do they work?

Distribuie prietenilor:AH LOGO CHISINAU 1

Conform statisticilor podcast-urilor, 51% dintre consumatorii americani cu vârsta peste 12 ani ascultă podcasturi - un număr care a crescut constant de la an la an, iar 32 la sută dintre americani ascultă podcasturi lunar.

Podcast-ul vă poate ajuta, de asemenea, să vă construiți o reputație de la zero și să vă poziționați ca o autoritate în nișa dvs. În plus, oferirea de modalități diferite pentru publicul dvs. de a interacționa cu conținutul și marca dvs. nu este niciodată un lucru rău.

America House Chișinău îi invită pe toți să afle mai multe despre noua eră a podcasturilor de la speakerul  Artur Gurau.

Artur este un antreprenor social și digital, care a fost implicat în dezvoltarea mai multor organizații, printre care Rockit Academy și Digital Communication Network. Este cunoscut pentru conducerea agenției Granat, una dintre cele mai de succes agenții digitale din Europa de Est. În prezent, se concentrează pe VoteMe.app, o soluție mobilă care poate fi utilizată de grupuri și comunități pentru orice tip de alegeri și luare a deciziilor. Podcast-ul său Mai Departe este dedicat misiunii sale, și anume de a expune/prezenta inovatorii digitali. Artur va vorbi despre apariția podcast-urilor, care podcast-uri sunt cele mai populare, despre cum să înregistram un podcast, cum ne definim tema și cum atragem audiența la un podcast. De asemenea, el va vorbi despre podcasturile existente în Moldova și propriul podcast: Mai Departe.

Dacă v-ați întrebat cum să începeți un podcast, cum să înregistrați un podcast sau pur și simplu ați căutat sfaturi și informații despre podcast, acest eveniment vă va fi util.

Luni, 8 februarie începând cu orele 16:30 pe pagina de Facebook a America House Chișinău puteți urmări live-ul: https://fb.me/e/3UxEP1R7G


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.