Webinar: Cum încurajăm femeile să participe în proiecte știintifice?

Distribuie prietenilor:AH LOGO CHISINAU 1

Ziua Internațională a Femeilor și Fetelor în Știință, sărbătorită pe 11 februarie, este o oportunitate de a promova accesul deplin și egal la știință pentru femei și fete. Știința și egalitatea de gen sunt ambele vitale pentru realizarea obiectivelor de dezvoltare convenite la nivel internațional, iar sprijinul fetelor tinere, educația lor și capacitatea deplină de a-și face auzite ideile sunt pârghiile pentru o dezvoltare durabilă și pace.

În ultimii 15 ani, comunitatea globală a depus mult efort pentru a inspira și a implica femeile și fetele în știință. Cu toate acestea, femeile și fetele continuă să fie excluse de la participarea deplină la știință.

Cu această ocazie, America House Chișinău invită toți doritorii, atât fetele/doamnele, cât și băieții/bărbații să participe la o discuție virtuală de suflet cu invitata noastră - Luminița Suveică - despre femeia modernă și implicarea ei în proiecte științifice.

Luminița Suveică este absolvent[ a programului Open World , medic endocrinolog-nutriționist, specialist în psihosomatică și psihologie, doctor în medicină, conferențiar Universitar, expert în Sănătatea Publică.

Pentru a afla mai multe detalii despre eveniment accesați acest link: https://fb.me/e/15MuiiUPd


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.