Lecția publică „Curtea Europeană a Drepturilor Omului în 2020”youtube cover photoVrei să știi cum a funcționat Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CtEDO) în anul 2020? Care sunt țările membre ale Consiliului Europei cu cele mai mule hotărâri pronunțate? Ai dori să afli principalele constatări și hotărâri ale CtEDO cu referire la Republica Moldova în ultimii ani? A înregistrat țara noastră o evoluție sau rămâne și în continuare în topul negativ al țărilor membre ale Consiliului Europei?
Pentru a te familiariza cu aceste aspecte, precum și alte detalii interesante, te invităm să participi la o lecție publică pe platforma ZOOM, 17 februarie 2021, începând cu ora 15:00.

La finele lecției publice vom avea un Quiz cu premiu pentru cel mai atent(ți) participant(ți)!

Te poți înregistra aici până la 15 februarie 2021: https://forms.gle/36JoSS31dAhsnm4HA, iar noi îți vom transmite linkul pentru conectare la ZOOM prin poșta electronică înainte de eveniment.
Formator va fi domnul Vladislav GRIBINCEA, Președintele Centrului de Resurse Juridice din Moldova (CRJM), avocat specializat în reprezentarea în fața CtEDO.
La eveniment sunt invitați studenți de la facultățile de drept din Republica Moldova / masteranzi / tineri-profesioniști și toți cei interesați de acest subiect etc.

***Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Asigurarea implementării în Moldova a unor standarde mai bune în domeniul drepturilor omului” cu sprijinul financiar al Ambasadei Regatului Ţărilor de Jos, în cadrul programului MATRA.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet