Platforma americană Instagram: 10 ani de experiență cu Dorin Galben

Distribuie prietenilor:AH logo

Cine nu folosește aplicația Instagram în zilele noastre? Instagram sărbătorește cea de-a 10-a aniversare, ceea ce ne-a făcut să ne gândim ... Cine își amintește prima fotografie pe care a postat-o pe Insta?

Pe măsură ce bloggerii s-au transformat treptat în ceea ce numim acum influenceri online, aplicația a devenit nu doar o sursă de a împărtăși fotografii sau video cu persoanele care te urmăresc, dar aplicația mai poate deveni și o sursă de venit. Instagram este o platformă complet vizuală. Scopul principal al Instagram este de a permite utilizatorilor să partajeze imagini, videoclipuri, stories cu publicul lor.

America House Chișinău vă invită la o discuție cu renumitul video creator și jurnalist, Dorin Galben pentru a discuta despre ce a fost și ce a devenit astăzi Instagram, ce content are sau nu succes acolo, cum devii popular pe această platformă, cum îți menții sau crești numărul de urmăritori interesați de persoana ta și multe alte subiecte actuale.

Link Facebook: https://bit.ly/33tMT1Z


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.