Studenții și tinerii profeioniști în drept sunt invitați la o lecție publică privind Curtea Europeană a Drepturilor Omului

Lectie MATRA site1Vrei să știi ce este și cum funcționează Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CtEDO)? Ai dori să afli cum și când poate fi sesizată CtEDO; dacă există anumite condiții pentru acceptarea unei cereri; care este procedura în fața CtEDO etc ?

Pentru a te familiariza cu aceste aspecte, precum și alte detalii interesante, te invităm la lecția publică „Ce trebuie să cunoască orice jurist despre Curtea Europeană a Drepturilor Omului” pe platforma ZOOM, marți, 20 Octombrie 2020, de la ora 15:00 până la 16:30. Formator va fi domnul Vladislav GRIBINCEA, Președintele Centrului de Resurse Juridice din Moldova (CRJM), avocat specializat în reprezentarea în fața CtEDO.

La eveniment sunt invitați studenți de la facultățile de drept din Republica Moldova / masteranzi / tineri-profesioniști interesați în acest subiect etc. Pentru înregistrare la eveniment, completează formularul de AICI până la 18 octombrie 2020, iar noi îți vom transmite linkul pentru conectare la ZOOM prin poșta electronică înainte de eveniment.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Asigurarea implementării în Moldova a unor standarde mai bune în domeniul drepturilor omului” cu sprijinul financiar al Ambasadei Regatului Ţărilor de Jos, în cadrul programului MATRA.