Ziua mondială a Educației: La mulți ani dragi profesori!

Distribuie prietenilor:AH logo

Vino live cu America House Chișinău pentru a sărbători împreună Ziua Dascălului! Cu toții suntem recunoscători pentru educația pe care am primit-o de la profesorii noștri, nu-i așa? În 2020, Ziua Mondială a Profesorului va sărbători învățătorii în legătură cu provocările pe care le înfruntă aceștia acum, pe timp de pandemie, și modul în care ei continuă să contribuie neîncetat la punerea bazei cunoștințelor copiilor.

UNESCO menționează că „Modul în care profesorii continuă să predea în aceste timpuri dificile nu este doar o soluție de moment oportună, ci este esențială pentru accesul copiilor la educație”.

În cadrul live-ului vom prezenta câștigătorii concursului video dedicat Zilei Profesorului și vom purta o discuție cu învățători din Moldova despre provocările meseriei pe timp de Covid-19, despre plusurile profesiei și despre menirea celor care ne ghidează spre un viitor mai bun. De asemenea, vom aborda aspecte precum implementarea unui nou sistem de învățământ pe timp de pandemie, relația profesor-elev în contextul lecțiilor online, accesul la educație, dar și problemele cu care se confruntă învățătorii acum când noile tehnologii par să concureze cu sistemul tradițional de studiere.

Evenimentul este dedicat atât pentru profesori, cât și pentru elevi, studenți și părinți.

Link Facebook: https://bit.ly/2EZFaPX


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.