Pregătire gratuită de TOEFL cu FLEX Alumni Moldova

Distribuie prietenilor:


Ești elev la liceu și vrei să pleci peste hotare să îți continui studiile? Atunci cu siguranță trebuie să susții unul din examenele internaționale de proficiență a limbii engleze. Comunitatea FLEX Alumni Moldova te invită în acest context, la un eveniment de pregătire pentru testul de limbă engleză TOEFL.

 

Evenimentul va avea loc joi, pe 17 septembrie, la ora 17:00 și va decurge în limba engleză.

O atenție deosebită va fi îndreptată către anumite tips&tricks, care vor îți vor fi utile. De asemenea, vei afla cum te poți înregistra, cum să te pregătești de testare eficace, unde să găsești resurse gratuite și eficiente, precum și beneficiile examenului TOEFL.

 

Toată această informație va fi oferită de către Cătălina Țurcanu, FLEX Alumna ‘13. Cătălina a reușit la doar ai săi 25 de ani să conducă propria școală de limbă engleză, iar acum s-a specializat în alte proiecte educaționale. Mai mult de atât, aceasta vorbește fluent 6 limbi și a vizitat aproape 50 de țări, lucru ce a determinat-o să își deschidă propriul vlog de călătorii. Află și mai multe detalii despre fascinanta Cătălina la evenimentul de joi ;)

Evenimentul are locuri limitate, așa că nu ezitați să vă înregistrați până pe data de 16.09, ora 23:59 https://docs.google.com/forms/d/1gCvn3WTv1pRlV-nerC6z-48ABJrgFrgdvtAVKVJ7UAk/edit?fbclid=IwAR0lHqwSHrOeX9G3U4i_gX1yggV6eo4ZOcf6ZdW0YshaHFoJ01Q2ZTneZ0Q 

 

Comunitatea FLEX Alumni are peste 25 de ani la noi în țară este parte componentă a programului de schimb intercultural FLEX. Programul FLEX este finanțat de guvernul Statelor Unite și își propune să promoveze respectul pentru diversitatea culturală, să ofere oportunități de dezvoltare personală și să se angajeze în servicii comunitare, precum și să îmbunătățească înțelegerea reciprocă între țările noastre, permițând tinerilor din Eurasia să aibă posibilitatea de a simți pe propria piele modul de viață al SUA pentru un an academic, precum și de a-i ajuta pe americani să învețe despre țări lor de baștină.

La moment aplicările pentru anul 2021-2022 sunt deschise până pe data de 15 octombrie. Completează formularul pe www.discoverflex.org/apply și aplică pentru una din cele mai faine experiențe din viața ta!


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet