Soluții ecologice pentru prezent și viitor

Distribuie prietenilor:America House Chișinău te provoacă să participi la o discuție utilă despre soluții ecologie pentru prezent și viitor, acum în vremuri în care a fi ECO e la modă. Astăzi omenirea se confruntă cu multiple probleme de ordin ecologic care ne pun în pericol propria existenţă, dar şi cea a Naturii, în general: fenomenul de încălzire globală, poluarea de proporţii a mediului, dispariţia vertiginoasă a speciilor de organisme de pe Terra, inundaţiile şi incendiile de proporţii care devastează totul în jur şi răpesc sute de mii de vieţi omeneşti – acestea sunt doar unele exemple care ne demonstrează că Natura, din prieten, se poate transforma într-un duşman nemilos, în cazul în care societatea umană nu propune soluţiile de rigoare pentru a armoniza relaţia dintre Om şi Natură.

Şi atunci ne întrebăm: „Care ar fi soluţia cea mai eficientă, din punct de vedere economic şi social, pentru rezolvarea problemelor de mediu ce vizează atât securitatea fiecărui stat în parte, cît şi a tuturor naţiunilor lumii?”

Despre asta vom discuta cu Eduard Ciobanu , FLEX și WYLET Alumni 17 ’. Eduard a lucrat anterior cu comunitatea de absolvenți FLEX din Moldova la o serie de proiecte locale și naționale. De asemenea, în ultimii doi ani a fost unul dintre coordonatorii taberei Internaționale English Foreign Language (EFL) din Moldova. În prezent, își face studiile la Facultatea Științe Politice și Economieîn Kentucky, SUA.

Link la eveniment: https://www.facebook.com/events/813346342737790/

Completare formular de înregistrare: https://forms.gle/J8hNyZsrPh5h37fo7

Data desfășurării evenimentului: Marţi, 22 septembrie 2020 de la 18:30 - 19:30.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.