Întrunire publică cu reprezentanții CNA și ANI, 18 septembrie 2020, ora 10:00

Distribuie prietenilor:Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul” invită reprezentanții mass-mediei și organizațiilor societății civile în data de 18 septembrie 2020 la o ședință publică cu dl Ion Pruteanu, Șef Direcție educaţie anticorupţie DGPC în cadrul Centrului Național Anticorupție și dl Viorel Sochircă, Șef Direcție evaluare, prevenire și implementare a politicilor în cadrul Autorității Națională de Integritate.

  • Când: 18 septembrie 2020
  • Ora: 10:00 - 13:00
  • Scop: ședință publică pentru a discuta despre mecanismul de funcționare, rolul mass-mediei și a societății civile în combaterea corupției și/ sau alte subiecte de interes pentru activitatea mass-mediei și OSC-urilor din Moldova în domeniul anticorupției
  • Locul desfășurării: or. Chișinău, Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 152, aleea din partea stângă

Luând în considerare numărul limitat de locuri (până la 40 de persoane), vă rugăm respectuos să ne transmiteți un mesaj de confirmare cu numele persoanei care va participa.

IDIS „Viitorul” va asigura rambursarea cheltuielilor de transport tur-retur pentru persoanele venite din afara or. Chișinău în baza biletului sau conform tarifului oficial.

 

Pentru detalii ne puteți contacta la adresa procopciucmaria@gmail.com sau la numărul de telefon 069410395 (Maria Procopciuc) ori să transmiteți email către  ana.znaceni@viitorul.org, telefon 079643281.

 

Evenimentul are loc în cadrul proiectului „Media regională împotriva corupției locale”. Proiectul este implementat de IDIS „Viitorul” cu susținerea financiară a Programului de cooperare pentru dezvoltare și de promovare a democrației al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Lituania. Proiectul are scopul de a promova intoleranța publică la corupție și de a sprijini eforturilor anticorupție din Moldova, prin implicarea activă a mass-mediei regionale și a OSC-urilor locale. 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.