Metode participative pentru interacțiuni online: Tehnologia Spațiului Deschis

Distribuie prietenilor:


Credeți că spațiul online poate oferi posibilități pentru a avea experiențe participative și a forma conexiuni autentice între oameni? Noi credem că e posibil.

Dacă sunteți curioși, proiectul Parteneri în Participare vă invită la o serie de evenimente, o data pe luna unde vom învăța și încerca diferite metode participative pentru interacțiuni online. Puteți fi facilitator, membru sau lider al unei echipe, învățător, oricine care dorește să lucreze online cu un grup în mod participativ. Seria de evenimente este susținută de Bosch Alumni Network.

Includem informația despre următorul eveniment:

🔶Data: 22 August, sîmbăta
🔶Metoda participativă: Tehnologia Spațiului Deschis Online (Open Space Technology)
🔶Limba: Româna
🔶Număr minim de participanți: 10 persoane
🔶Ora: 16:00, ora Chișinău/București
🔶Durata: 2 ore
🔶Facilitatori: Violeta Frimu-Patel și Maxim Pijevskii

⚡Tema evenimentului:

A eșuat Participarea în Europa de Est?
Vă invităm la un dialog în format Tehnologiei Spațiului Deschis la tema:

*********
Care este rolul participării și al educației participative în dezvoltarea unor comunități și organizații sănătoase în Europa de Est? Care sunt provocările și oportunitățile în consolidarea sănătății comunităților și organizațiilor noastre?
*********

Nu vom avea prezentări de la experți sau paneluri de discuție. Nimeni nu ne va spune răspunsurile. Fiecare din voi va avea posibilitatea să propună pentru dialog un subiect sau problemă legate de tema noastră. 

Vom avea mai întîii experiența unui eveniment în format Tehnologia Spațiului Deschis iar apoi vom discuta și analiza această metodă participativă.

🔶Locul: Evenimentul va avea loc online în ZOOM. Pentru a primi accesul la eveniment pe ZOOM, vă rugăm să vă înregistrați în acest scurt formular pînă pe data de 20 August, 2020.

📌Formular de înregistrare: https://forms.gle/8Qy4mkwsQwNznCph8

🌿 Evenimentul va avea loc în cadrul Forumului de Educație Online EDU+.

🔶Respectați înregistrarea: Evenimentul este oferit gratis. Rugăm mult să onorați propria înregistrare și să veniți. Dacă vă înregistrați dar nu puteți veni, rugăm să ne dați de știre la parteneri.in.participare@gmail.com ca să putem planifica evenimentul și oferi locul Dvs. altcuiva.

Vă așteptăm cu drag!


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet