Avertizare
  • Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder A eșuat ștergerea f4ffa1d44c7258b4d7e67b43c4f29396-cache-mod_menu-98d0c51acdabadf7d4e1327bd695d2f6.php

Campanie de caritate: „Ajută-mă să-mi pregătesc ghiozdanul de școală”



În perioada 4-18 august se va desfășura campania de caritate „Ajută-mă să-mi pregătesc ghiozdanul de școală”, organizată în a 5 ediție de către Fundația de Binefacere Caritas Moldova. În cadrul căreia  peste 500 de viitori școlari din familii social vulnerabile au beneficiat de ghiozdane și rechizite pentru a fi pregătiți de școală.

Ajută mă să mi pregătesc ghiozdanul Facebook Cover

 

 

În cadrul campaniei, la data de 20 august, la sediul  Fundației de Binefacere Caritas Moldova va fi organizat un eveniment pentru viitorii școlari la finalul căruia fiecare dintre copii vor primi ghiozdane și rechizite școlare.

Scopul campaniei este prevenirea abandonului școlar în rândul categoriilor defavorizate de copii și motivarea lor să-și continue studiile.

De asemenea prin intermediul acestei campanii ne propunem:

  • Îmbunătățirea condițiilor de învățare ale copiilor;
  • Scăderea riscului de abandon școlar;
  • Motivarea și stimularea copiilor de a învăța.

CARITAS MOLDOVA ÎNDEAMNĂ TOȚI DORITORII SĂ DONEZE, PÂNĂ PE 18 AUGUST, RECHIZITE ȘCOLARE, GHIOZDANE PENTRU COPIII NEVOIAȘI!

  • Donațiile pot fi aduse la Fundația de Binefacere Caritas Moldova, str. Gheorghe Asachi 30/1 din Chișinău (vizavi de Academia de Poliție), luni-vineri între orele 9.00-17.30. Numărul de telefon la care poate fi contactată fundația pentru donații este +373 78800239.
  • De asemenea, sunt binevenite donațiile bănești, care vor fi folosite în scopul de a achiziționa rechizite școlare și ghiozdane pentru copiii defavorizați. 
    Donează online

    Ajută mă să mi pregătesc ghiozdanul de școală 2