Burse

Burse pentru programul de masterat „Studii avansate în asistența socială și expertiza socială”

Distribuie prietenilor:


Vă invităm să deveniți studenți în cadrul programului de masterat „Studii avansate în asistența socială și expertiza socială”, la Universitatea Liberă Internațională din Moldova (ULIM).

Programul de masterat pregătește cadre de elită profesională pentru practica interdisciplinară efectivă în scopul atingerii bunăstării sociale.

Procesul de învățământ este hibrid, cu predare în sala de curs și on-line, asigurat de profesori din Republica Moldova si Statele Unite ale Americii. Predarea este centrată pe dialectică, analiza sistemelor, integrare interdisciplinară, dezvoltare comunitară și antreprenoriat social.

Principala caracteristică a Programului este orientarea practică ce constă în elaborarea și implementarea unui proiect de antreprenoriat social, care începe din primul semestru de studii și continuă după absolvire. Proiectele individuale sunt legate între ele în proiecte de grup care implică 3-4 studenți. Teza de master constă în aprofundarea teoretică a tematicii abordate în cadrul proiectul de antreprenoriat social.

Programul de masterat a fost lansat în anul 2013 la ULIM, în baza Curriculumului dezvoltat de un consorțium de universități din Europa și Statele Unite ale Americii, fiind revizuit periodic pentru a corespunde standardelor internaționale și celor mai bune practici în domeniu.

Principiile esențiale ale Programului:

  • Cunoștințe și abilități bazate pe valorile profesionale, aplicabile la nivele nano, micro, mezzo și macro;
  • Experții sociali sunt experți în conflict (expertiza socială dialectică) și posedă o viziune sistemica asupra proceselor sociale;
  • Practica în expertiza socială este la nivelul comunității (organizare și dezvoltare comunitară) și implică managementul proiectelor (elaborarea, implementarea și administrarea unui proiect de antreprenoriat social);
  • Scopul final al practicii este bunăstarea comunitară.

Absolvenții Programului s-au remarcat prin:

AO Proiectul Casa Mare oferă o bursă în mărime de 50% din contractul pentru studii studenților care frecventează cel puțin 70% din ore, prezintă toate lucrările la timp și au rezultate academice înalte.

Pentru a vă înscrie la Program, Vă rugăm să depuneți actele necesare la Comisia de admitere, ULIM, programul de masterat „Studii avansate în asistența socială și expertiza socială”.

Pentru informații suplimentare: Vadim Țărnă,
Mobil: 079270706,
e-mail: nasw.moldova@gmail.com

117079712 305183520537595 7679117197851598244 n

 

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet