Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii își extinde echipa și este în căutarea unui/unei Coordonator/Coordonatoare în cadrul Proiectului „Servicii mai bune pentru copii în contact cu sistemul de justiției, părinți și adolescente”



 

CNPAC este o organizație nonguvernamentală din Republica Moldova care are misiunea de a contribui la diminuarea incidenței și a consecințelor violenței față de copii prin activități de prevenire, pledoarie, dezvoltare de capacități și servicii specializate. Mau multe pe www.cnpac.md

Misiunea CNPAC este de a contribui la diminuarea incidenţei și a consecinţelor violenţei faţă de copii prin activităţi de prevenire, pledoarie, dezvoltare de capacităţi și servicii specializate.

Proiectul „Servicii mai bune pentru copii în contact cu sistemul de justiției, părinți și adolescente”  , implementat în colaborare cu UNICEF, are ca scop dezvoltarea capacităților profesioniștilor care lucrează cu și pentru copii, părinților și autorităților locale, pentru a preveni și a răspunde eficient la cazurile de violență împotriva copiilor. Proiectul prevede dezvoltarea capacităților a trei grupuri țintă: (1) echipe multidisciplinare din 9 raioane din Sudul țării, care vor fi implicate în funcționarae Centrului regional de tip Barnahus Sud; (2) psihologii și pedagogii din Bălți și Chișinău, implicați în livrarea programelor de educație parentală; (3) grup de fete adolescente – activiste în domeniul prevenirii violenței în bază  de gen.

Ce oferim:

- Contract individual de muncă pe durată determinată cu posibilitate de prelungire;
-  Program de lucru full-time
- Oportunități de dezvoltare profesională continuă;
- Pachet salarial competitiv și beneficii corespunzătoare;

Locul de muncă:  Oficiu CNPAC (Chișinău, str. Tricolorului 37/B).

Perioada de angajare: Septembrie 2024 – Ianuarie 2025 (cu posibilitatea de extindere).

Responsabilități:

 

  • Coordonarea și asigurarea gestionării activităților planificate în cadrul proiectului în derulare „Servicii mai bune pentru copii în contact cu sistemul de justiției, părinți și adolescente” (stagii de formare, vizite de studiu, mese rotunde, elaborare de materiale metodologice, etc.), asigurând atingerea obiectivelor și respectarea termenelor stabilite;
  • Gestionarea bugetului aferent proiectului;
  • Colaborarea cu partenerii, finanțatorii și echipa internă pentru o implementare eficientă a activităților; Monitorizarea și evaluarea progresului progresului și raportarea rezultatelor
  • Alte responsabilități relevante postului.

Cerințe:

  • Studii superioare (preferabil în domenii precum științe sociale, drept, administrație publică sau alte domenii relevante);
  • Experiență de minim 3 ani în coordonarea de proiecte, preferabil în cadrul unui ONG;
  • Abilități excelente de organizare, planificare și gestionare a resurselor;
  • Capacitate de lucru în echipă și de coordonare a activităților multidisciplinare;
  • Cunoștințe avansate de limba română și engleză (scris și vorbit);
  • Abilități excelente de comunicare și redactare a rapoartelor;
  • Cunoașterea programelor de finanțare și experiența în gestionarea bugetelor constituie un avantaj.

 

Procedura de aplicare:


Pentru a aplica la poziția de Coordonator/Coordonatoare de proiect  în cadrul CNPAC, expediază dosarul de aplicare până la data de 25 septembrie 2024, la adresa de e-mail la adresa  concurs@cnpac.md, având ca subiect titlul „Aplicație- Coordonator/e proiect Servicii mai bune pentru copii , cu următoarele atașamente:

  • CV-ul actualizat detaliind experiența, educația, competențele și orice alte informații relevante pentru poziția respectivă, în română sau engleză.
  • Două referințe: numele și contactele a două persoane care te pot recomanda și care pot oferi referințe despre experiența și aptitudinile tale
  • Declarație pe propria răspundere că nu ai fost condamnat/ă pentru comportament incompatibil cu prestarea serviciilor pentru copii și că nu ai fost supus/ă unor măsuri de investigație pentru acțiuni criminale.

Informații adiționale pot fi solicitate la adresa mcorcimariuc@cnpac.md .

CNPAC încurajează aplicațiile timpurii şi își rezervă dreptul de a desfășura interviuri cu potențialii candidați anterior expirării termenului anunțului de angajare. Rezultatele concursului de angajare vor fi comunicate candidaților preselectați după expirarea termenului de colectare și evaluare a dosarelor.

Notă: CNPAC prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile Legii 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin expedierea dosarului, dvs., sunteți de acord că datele dvs. personale vor fi utilizate în procesul de recrutare. Documentele ce conțin date cu caracter personal se vor păstra doar pentru perioada de recrutare.