CNPAC își extinde echipa și este în căutarea unui/unei Coordonator/Coordonatoare în cadrul Proiectului „Facilitarea accesului copiilor refugiați din Ucraina la un mediu sigur de trai si educație, pentru o integrare socială sigură”



 

CNPAC este o organizație nonguvernamentală din Republica Moldova care are misiunea de a contribui la diminuarea incidenței și a consecințelor violenței față de copii prin activități de prevenire, pledoarie, dezvoltare de capacități și servicii specializate. Mai multe pe www.cnpac.md

 

Misiunea CNPAC este de a contribui la diminuarea incidenţei și a consecinţelor violenţei faţă de copii prin activităţi de prevenire, pledoarie, dezvoltare de capacităţi și servicii specializate.

 

Proiectul „Facilitarea accesului copiilor refugiați din Ucraina la un mediu sigur de trai si educație, pentru o integrare socială sigură”, implementat în colaborare cu UNHCR, are ca scop oferirea sprijinului școlilor locale pentru a deveni spații sigure și lipsite de violență pentru copiii refugiați din Ucraina și din comunitatea gazdă. În cadrul proiectului sunt imlementate activități de consolidare a programului și platformei 12PLUS – www.12plus.md; sunt organizate activități de împuternicire a adolescenților privind reziliența împotriva violenței; este organizată campanie de comunicare în domeniul prevenirii abuzului față de copii. 

 

 

Ce oferim:

- Contract individual de muncă pe durată determinată cu posibilitate de prelungire;

- Program de lucru full-time

- Oportunitatea de a lucra într-o echipă dinamică, dedicată prevenirii abuzului față de
                copii;

- Posibilitatea de dezvoltare profesională și personală în cadrul unor proiecte relevante
                la nivel național și internațional;
            -  Un mediu de lucru flexibil și orientat spre rezultate.-

Locul de muncă:  Oficiu CNPAC (Chișinău, str. Tricolorului 37/B).

Perioada de angajare: Octombrie 2024 – Decembrie 2024 (cu posibilitatea de extindere).

Responsabilități:

  • Coordonarea și asigurarea gestionării activităților planificate în cadrul proiectului „Facilitarea accesului copiilor refugiați din Ucraina la un mediu sigur de trai si educație, pentru o integrare socială sigură”,  (ateliere, traininguri, consultanță a 10 instituții de învățămînt, campanie media), asigurând atingerea obiectivelor și respectarea termenelor stabilite;
  • Gestionarea bugetului aferent proiectului;
  • Colaborarea cu partenerii, finanțatorii și echipa internă pentru o implementare eficientă a activităților;
  • Monitorizarea și evaluarea progresului progresului și raportarea rezultatelor
  • Alte responsabilități relevante postului.

 

 

Cerințe:

  • Studii superioare (preferabil în domenii precum științe sociale, drept, administrație publică sau alte domenii relevante);
  • Experiență de minim 3 ani în coordonarea de proiecte, preferabil în cadrul unui ONG;
  • Abilități excelente de organizare, planificare și gestionare a resurselor;
  • Capacitate de lucru în echipă și de coordonare a activităților multidisciplinare;
  • Cunoștințe avansate de limba română și engleză (scris și vorbit);
  • Abilități excelente de comunicare și redactare a rapoartelor;
  • Cunoașterea programelor de finanțare și experiența în gestionarea bugetelor constituie un avantaj.

Procedura de aplicare:


Pentru a aplica la poziția de Coordonator/Coordonatoare de proiect  în cadrul CNPAC, expediază dosarul de aplicare până la data de 25 septembrie 2024, la adresa de e-mail la adresa  concurs@cnpac.md, având ca subiect titlul „Aplicație- Coordonator/e proiect Facilitarea accesului copiilor refugiați din Ucraina, cu următoarele atașamente:

  • CV-ul actualizat detaliind experiența, educația, competențele și orice alte informații relevante pentru poziția respectivă, în română sau engleză.
  • Două referințe: numele și contactele a două persoane care te pot recomanda și care pot oferi referințe despre experiența și aptitudinile tale
  • Declarație pe propria răspundere că nu ai fost condamnat/ă pentru comportament incompatibil cu prestarea serviciilor pentru copii și că nu ai fost supus/ă unor măsuri de investigație pentru acțiuni criminale.

Informații adiționale pot fi solicitate la adresa mcorcimariuc@cnpac.md .

CNPAC încurajează aplicațiile timpurii şi își rezervă dreptul de a desfășura interviuri cu potențialii candidați anterior expirării termenului anunțului de angajare. Rezultatele concursului de angajare vor fi comunicate candidaților preselectați după expirarea termenului de colectare și evaluare a dosarelor.

Notă: CNPAC prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile Legii 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin expedierea dosarului, dvs., sunteți de acord că datele dvs. personale vor fi utilizate în procesul de recrutare. Documentele ce conțin date cu caracter personal se vor păstra doar pentru perioada de recrutare.