Keystone Moldova - Animator



Keystone Moldova - Animator

Anunț/concurs public de selectare a unui/unei consultant/consultante pentru livrarea activităților de animație, jocuri de dezvoltare personală pentru copii din familii refugiate, inclusiv copii cu dizabilități din R. Moldova

Context

I.P. Keystone Moldova, printr-un Contract de grant oferit de Alianța ONG-urilor active în domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familiei (APSCF),   implementează proiectul „Răspuns umanitar integrat în Ucraina, Polonia, România și Moldova pentru ucrainenii și resortisanții țărilor terțe afectați de conflict” finanțat de Ministerul Federal al Afacerilor Externe al Germaniei (AA) prin intermediul Diakonie Katastrophenhilfe (DKH).

Scopul proiectului

 Proiectul „Răspuns umanitar integrat în Ucraina, Polonia, România și Moldova pentru ucrainenii și resortisanții țărilor terțe afectați de conflict”, implementat de I.P. Keystone Moldova are drept obiectiv  oferire de suport în asigurarea condițiilor de viață decente persoanelor refugiate din Ucraina, inclusiv persoanelor cu dizabilități și  grupurilor vulnerabile din R Moldova, prin sprijinul acordat pentru acoperirea nevoilor urgente, precum și a suportului specializat  în integrarea socială a acestora. În cadrul Proiectului, I.P. Keystone Moldova oferă activități de animație, jocuri de dezvoltare personală pentru copii din familii refugiate, inclusiv copii cu dizabilități. În acest scop, Keystone Moldova angajează o persoană fizică care să organizeze activități de animație, activități interactive  pentru copii cu vârsta cuprinsă între 7-15 ani.

Responsabilități

 În acest context, Keystone Moldova angajează un consultant pentru organizarea și desfășurarea activităților de animație, activităților interactive  pentru copii cu vârsta cuprinsă între 7-15 ani, care va avea următoarele responsabilități:

  • Livrare 24 activități cu copiii care vor include:
  • Elaborare a unui concept/plan de activități pentru copiii în dependență de vârsta și interesele acestora;
  • Pregătire și desfășurare a 24 activități de grup (fiecare activitate cu durata de 45-60 min.);
  • Monitorizarea și evaluarea progresului copilului prin elaborarea și livrarea unor rapoarte succinte (în urma fiecărei activități), conform template-ului pus la dispoziție de echipa proiectului.
  • Comunicare cu familia/părinții copiilor pentru a afla cât mai multe despre interesele/nevoile acestora.

Cerințe și experiență

  • Educație și formare profesională (studii superioare în pedagogie, psihopedagogie, alt domeniu relevant);
  • Experiență relevantă, de cel puțin 3 ani, în lucrul cu copiii;
  • Experiență și abilități de comunicare cu persoanele refugiate, cu persoanele cu dizabilități, precum și cu alte grupuri vulnerabile;
  • Abilități interpersonale excelente;
  • Creativitate și capacitate de a dezvolta activități interactive;
  • Cunoașterea limbii ruse/ucrainene prezintă un avantaj;

 

Conținutul dosarului de aplicare

Persoanele interesate și care corespund cerințelor vor transmite dosarul ce va include:

- CV-ul aplicantului/aplicantei;

- Oferta financiară pentru 24 activități (cost per activitate de grup, suma net, în MDL);

- Numele, prenumele și datele de contact ale trei persoane de referință, inclusiv angajatori anteriori (denumirea organizației/instituției, funcția, număr de telefon și adresa de email).

 

Dispoziții finale

Keystone Moldova adoptă o politică de toleranță zero față de orice formă de abuz și exploatare a copiilor și adulților vulnerabili.

În cadrul activităților sale, Keystone Moldova implementează proceduri riguroase pentru protecția copilului și adulților vulnerabili, prevenirea exploatării și abuzului sexual, precum și pentru protecția datelor cu caracter personal, conform legislației naționale în vigoare. În acest sens, experții organizației sunt obligați să semneze o declarație prin care se angajează să respecte aceste prevederi.

 

Dosarul urmează a fi expediat la adresa de e-mail: lsimcov@khs.org cu mențiunea de subiect: Dosar Consultant/ă consultant pentru organizarea și desfășurarea activităților de animație până la data de 6 august 2024.

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să contactați persoana responsabilă, la adresa de e-mail: lsimcov@khs.org  sau la numărul de telefon 068475740.