Consultanţi individuali în acoperirea 100% localități cu planuri de adrese în cadrul Proiectul de Înregistrare și Evaluare FunciarăUnitatea de implementare a Proiectului de Înregistrare și Evaluare Funciară, realizat de Agenția Servicii Publice (ASP) anunță o serie de posturi vacante pentru poziția de Consultant individual în acoperirea localităților cu planuri de adrese. Serviciile urmează a fi prestate pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Obiectivul principal al Consultanților în acoperirea 100% localități cu planuri de adrese este întocmirea materialelor de stabilire a hotarelor intravilanului și elaborarea planurilor de adrese pentru localitățile rămase.

ASP va oferi consultanților lista localităților care nu dețin planuri de adrese și unde urmează a fi executate lucrările respective.

Cerințe minime de calificare:

  • Pregătirea profesională - studii în domeniul cadastrului, organizării teritoriului, construcții, geodezie, juridic sau alte domenii relevante sarcinii;
  • Cunoașterea limbii române și limbii ruse;
  • Cunoștințe și experiență în utilizarea software specializate MS Office, GIS;
  • Capacități de analiză, sinteză și comunicare.

Procedura de selectare al Consultanților se va petrece în conformitate cu Regulamentul Băncii Mondiale privind Achizițiile pentru debitorii Proiectelor de Investiții (iulie 2016, revizuit noiembrie 2017).

Condiții speciale:

Consultanții nu trebuie să fie angajați în cadrul ASP sau în altă instituție publică.

Persoanele interesate vor transmite la adresa de e-mail: pief.procurement@asp.gov.md CV-urile și alte documente care atestă calificarea necesară, indicând în titlul mesajului către PÎEF Consultant individual în acoperirea 100% localități cu planuri de adrese, în cadrul Proiectul de Înregistrare și Evaluare Funciară (PIEF).

Aplicațiile vor fi depuse nu mai târziu de 25 august 2023, ora 11:00. 

Articol adaugat de: Olga Chimirciuc