Avertizare
  • Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :delete: Nu s-a putut șterge directorul. Cale: /home/civicpor/public_html/cache/mod_menu

Consultant(ă) pentru revizuirea/elaborarea curriculum-urilor și suporturilor de curs pentru specialiștii din cadrul serviciilor sociale „Asistență personală” și „Echipă mobilă”I.P. Keystone Moldova, cu suportul IM Swedish Development Partner, anunță concurs în cadrul proiectului „Suport Program Keystone Moldova”.

Consultantul selectat va revizui/elabora curriculum-uri și suporturi de curs pentru formarea inițială și continuă a specialiștilor din cadrul serviciilor sociale „Asistență personală” și „Echipă mobilă”.

Obiectivele consultanței, sarcinile, activitățile și cerințele față de consultant, precum și rezultatele așteptate sunt descrise în Termenii de referință.

Dosarul se va expedia la adresa electronică: lselin@khs.org  cu mențiunea „Consultant elaborare curriculum Asistență personală și Echipa mobilă”.

Termenul-limită de prezentare a dosarului: 22 iulie 2022.

Pentru informații suplimentare, o puteți contacta pe Luminița Șelin, coordonator de proiect, prin e-mail: lselin@khs.org