AO EcoVisio este in cautare de expert/expertă în advocacy



Concurs pentru angajarea unui expert/expertă în advocacy în cadrul proiectului ” Platforma pentru antreprenoriatul social în Republica Moldova”

Începând cu 16 iulie 2021, cu susținerea financiară a Uniunii Europene și cofinanțarea Suediei, și cu suportul Fundației Est-Europene, organizația EcoVisio implementează proiectul Platforma pentru Antreprenoriatul Social în Republica Moldova. Proiectul, cu durata de 12 de luni, are ca obiectiv participarea activă a organizațiilor societății civile și întreprinderilor sociale din Republica Moldova la elaborarea și desfășurarea acțiunilor de monitorizare a implementării politicilor publice din domeniul antreprenoriatului social.

În acest context, organizația EcoVisio solicită oferte pentru a selecta un/o expert/ă în activități de advocacy în domeniul de Antreprenoriat Social, care va ajuta platforma:

(1) să elaboreze Cartea Albă pentru Antreprenoriatul Social în Moldova și să definească propunerile antreprenorilor sociali pentru îmbunătățirea domeniului dat în RM;

(2) să elaboreze minim 3 documente de poziție, în conformitate cu planul de advocacy a Platformei.

Responsabilități

Contractantul(-a) va participa la ședințele cu Secretariatul și Consiliul Platformei PDAS pentru definirea necesităților ce urmează să fie incluse în Cartea Albă, va elabora Cartea Albă și va scrie minim 3 documente de poziție în perioada martie - iunie 2022.

Serviciile vor fi prestate în câteva etape pe parcursul perioadei martie-iunie 2022, coordonând toate etapele cu AO EcoVisio.

Cerințe specifice față de candidați

- Studii superioare în unul din următoarele domenii: economic, drept, politici publice, sau alte domenii relevante;

- Experiență de lucru în domeniul advocacy de cel puțin 2 ani;

- Experiență în cercetare, analiză a datelor și elaborarea rapoartelor;

- Abilitatea de a prezenta produsele conform orarului prestabilit;

- Abilități bune de comunicare și interacțiune cu reprezentanții societății civile.

Dosarul trebuie să conțină următoarele

- Ofertă financiară care va fi calculată după modul descris la “Cerințele față de oferta financiară”.

- CV-ul candidatului care demonstrează experiența în domeniu;

- Modele de documente de poziție și/sau Carte Albă elaborate anterior de expert/ă sau altă dovadă a experienței și a produselor elaborate.

Depunerea dosarului

Vă rugăm să prezentați materialele solicitate, conform prezentului caiet de sarcini, până la data de 18 februarie 2022, inclusiv.

Setul de documente va fi expediat electronic, la adresa de email: procurement@ecovisio.org cu textul: ”Expert(-ă) advocacy, PDAS” în linia de subiect.

Pentru mai multe detalii, vedeți caietul de sarcini: https://bit.ly/advocacy_PDAS-EcoVisio

Pentru mai multe detalii și în cazul întrebărilor, vă invităm să contactați Directoarea proiectului, Aina Idrisova: aina@ecovisio.org