Dreamups angajează Partnerships Manager/ă

Dreamups angajează Partnerships Manager/ă.

MISIUNEA POZIȚIEI: Identifică și obține oportunități de parteneriate comerciale, printr-o abordare sistematică, bazată pe procese, pentru extinderea partenerilor organizației, entități comerciale ale căror viziune se aliniază cu misiunea organizației Dreamups, de a dezvolta antreprenoriatului tehnologic în Republica Moldova. Și gestionarea relațiilor cu partenerii existenți.

REZULTATELE AȘTEPTATE: Cercetarea potențialilor parteneri, identificarea jucătorilor cheie și generarea de interes. Managerul/a de parteneriate va identifica și obține oportunități de parteneriate comerciale noi, relevante pentru organizația Dreamups.

COMPETENȚELE NECESARE: Experiență anterioară de lucru în calitate de manager/ă de parteneriate de minim un an; Abilități de comunicare și interpersonale remarcabile; Abilități excelente de organizare și gestionare a timpului; Gândire strategică; Aptitudini de networking; Spirit de echipă; Gândire inovativă, deschisă și flexibilă; Cunoașterea limbilor română și engleză.

CERINȚE SUPLIMENTARE:

1. Posedarea unui laptop pentru lucru.

2. Viitoarea/viitorul angajată/angajat va lucra alături de echipa și în biroul Dreamups (Ihub Green Coworking).

PROCESUL DE SELECȚIE:

1. Expediază CV-ul și scrisoarea de motivare la adresa de email hello@dreamups.md;

2. Interviu online.

TERMEN LIMITĂ DE APLICARE: 11 Aprilie 2021 ora 23:59.

DE CE SĂ APLICI:

1. Vei contribui la dezvoltarea comunității de tineri antreprenori din Moldova și vei încuraja dezvoltarea inovațiilor și a ecosistemului antreprenorial;

2. Vei contribui la dezvoltarea oportunităților de educație antreprenorială pentru tinerii din R.M.;

3. Vei lucra într-un mediu care încurajează spiritul de echipă, inovația și performanța.

Beneficiile financiare vor fi discutate individual.

Îți mulțumim.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.