Coordonator proiect istoric

Asociația obșteasca “DVV International Moldova”, reprezentanța în Republica Moldova a Asociației Germane pentru Educația Adulților anunță încadrarea cu fracțiune de normă (30%) a unui coordonator de proiect pe perioada aprilie 2021-septembrie 2022. Proiectul presupune valorificarea tematicii de istorie locală recentă, prin mobilizarea elevilor de gimnaziu și liceu, îndrumați de profesori, să desfășoare cercetări și să producă materiale de concurs.

Coordonatorul de proiect va planifica activități, va contacta potențiali participanți în stagii de formare, va asigura partea logistică a activităților online, în regim mixt și pe viu, va coordona aspecte de elaborare și publicare a unor materiale didactice (interacțiune cu autorii, editorii, casele editoriale), va interacționa cu mass media și partenerii, va perfecta documentația de proiect - termeni de referință, agende  ale întrunirilor, procese verbale, contracte, acte de livrare-recepționare, liste de participare, etc.

Așadar, candidații urmează să dovedească o experiență minimă de 3 ani în activitate de proiect, precum și înțelegere sau chiar pasiune pentru domeniul istoriei, capacitate de interacțiune cu oamenii și disciplină de muncă.  

Cerințe față de candidați:

  • Studii universitare, de preferință în domeniul socio-uman.
  • Experiență dovedită în activitatea de proiect.
  • Disponibilitate de implicare 30% (12 ore pe săptămână) .
  • Experiență de lucru cu mass-media reprezintă un avantaj.
  • Fluența în limbile româna și engleză este obligatorie, iar cunoașterea limbilor rusă și/sau germană – reprezintă un avantaj.
  • Dexterități de utilizare a aplicațiilor MS Office si Windows.

Pentru a candida la postul anunțat, solicitanții vor depune un CV actualizat si o succintă scrisoare de motivare cu indicarea cel puțin a 2 persoane cu informația de contact, care ar putea face o referință verbală in eventualitatea că am dori să le cerem opinia. Dosarele se vor depune online la adresa info@dvv-international.md pană în data de 12  aprilie 2021, ora 18.00 cu precizarea ”Coordonator HC” în linia de subiect. Doar candidații preselectați pentru interviu vor fi contactați pană în 15 aprilie 2021. Vă rugăm, nu insistați telefonic.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.