Keystone Moldova angajează consultant/ă pentru realizarea programului de suport psihologic pentru părinții persoanelor cu dizabilități din Bălți

A.O. Keystone Moldova angajează consultant/ă pentru realizarea programului de suport psihologic pentru părinții persoanelor cu dizabilități din Bălți.

Serviciile de consultanță sunt contractate în cadrul proiectului “Self-advocacy 2.0” finanțat din sursele financiare ale A.O. Reprezentanța IM Swedish Development Partner.

Cerințele față de serviciile de consultanță sunt descrise în Termenii de referință.

Persoanele interesate sunt încurajate să trimită CV-ul și Oferta financiară (cu toate taxele incluse) la adresa electronică mchihai@khs.org  cu indicarea grup de suport în linia de subiect. Termenul limită pentru depunerea dosarului: 14 aprilie 2021 (inclusiv).


Doar persoanele selectate vor fi contactate.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.