Angajare Consultant (expert) pentru colectarea datelor inițiale

Solicitare de Expresii de Interes

(SERVICII DE CONSULTANȚĂ –CONSULTANT INDIVIDUAL LOCAL)

Republica Moldova
Proiectul de Înregistrare și Evaluare Funciară (PÎEF)
Nr. de Ref. a Proiectului: P161238
Denumirea Serviciilor: Expert pentru colectarea datelor inițiale 
Nr de referință
.: MD-PSA-213829-CS-INDV           

Guvernul Republicii Moldova a semnat acordul de finanţare cu Asociația Internațională pentru Dezvoltare pentru implementarea Proiectului de Înregistrare și Evaluare Funciară (PÎEF), având ca scop îmbunătățirea calității sistemului de administrare funciară și evaluarea bunurilor imobile, sporirea transparenței sistemului de impozitare a proprietății.

Proiectul are ca scop finalizarea înregistrării primare masive a proprietății private, delimitarea și înregistrarea proprietății publice, evaluarea bunurilor imobile cu scopul impozitării și corectarea erorilor efectuate în timpul procesului de transmitere în proprietate a terenurilor.

Lucrările cadastrale masive sunt executate de întreprinderi şi companii specializate în executarea lucrărilor cadastrale, Departamentul cadastru al Agenției Servicii Publice (ASP) fiind responsabil de furnizarea tuturor documentelor și informațiilor relevante pentru contractanţi.

În acest scop, Agenția Servicii Publice, intenționează să selecteze și să contracteze 2 (doi) Consultanți Individuali Locali, pentru colectarea datelor iniţiale și pregătirea setului minim de date de intrare necesare iniţierii concursului de selecţie a executanţilor lucrărilor cadastrale, pentru următoarele zone de activitate: Zona nr. 1- raionul Criuleni, raionul Dubăsari; Zona nr. 2- raionul Căușeni, raionul Ștefan Vodă.

 Pentru detalii si conditiile de particitare accesati>

 http://www.asp.gov.md/ro/node/6576


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.