Consultant pentru modernizarea Serviciului de ecologizare al EcoVisio

Context:

Începând cu 2017 EcoVisio oferă servicii de ecologizare pentru diverse organizații: de la societatea civilă și întreprinderi la agenții guvernamentale. Abordarea s-a bazat pe conceptul Environmental Mainstreaming (Integrarea mediului înconjurător), adică includerea în cunoștință de cauză a problemelor de mediu în deciziile organizațiilor. Dezvoltarea serviciului de ecologizare este susținută de IM Swedish Development Partner și Agenția Suedeză de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare (SIDA). EcoVisio a desfășurat peste 100 de traininguri, vizite de audit și sesiuni de coaching cu peste 30 de clienți.

Considerăm că este timpul să reflectăm și să dezvoltăm stilul nostru de lucru, să ne consolidăm oferta, pentru a o face cu mai mult impact și mai viabilă din punct de vedere economic. În acest scop, suntem în căutarea unor perspective noi, din afara actualului departament de ecologizare al organizației.

Scopul poziției:

Consultantul va colabora cu Coordonatorul departamentului pentru a:

  • Analiza abordarea și metodologia actuală practicate (pachete de lucru și instrumente)
  • Propune îmbunătățiri sistemice ale abordării și metodologiei de lucru, pentru a face conținutul mai puternic
  • Propune o strategie de marketing pentru serviciul de ecologizare modernizat

Consultantul va fi implicat în proces între 5 și 8 zile lucrătoare, cu o remunerare zilnică de 200 EUR (brutto). În funcție de oferta consultantului și de diversitatea propunerilor, EcoVisio își rezervă dreptul de a semna un contract care va include mai mai multe sau mai puține zile lucrătoare.

Pentru a aplica, candidații sunt rugați să transmită răspunsurile la următoarele întrebări la adresa de e-mail procurement@ecovisio.org până pe 15 februarie, 23:59:

  1. Cum abordați dilema oferirii unui serviciu comercial (plătit de client) ce este menit defapt să schimbe sau să restricționeze consumul și obiceiurile actuale ale organizații?
  2. Imaginați-vă că sunteți șeful unei organizații de dimensiuni medii, cum ar trebui să arate oferta de servicii de ecologizare pentru a vă atrage atenția și a o contracta?

Aflați mai multe despre serviciul de ecologizare al EcoVisio aici: greening.ecovisio.org


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.