Consultant în design grafic

Descriere poziție: Consultant în design grafic

Pentru: Proiectul “Alerte.md în orașul tău”

Finanțat de: Programul de granturi “Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer (KAS)

Lansat de: Mediapoint

Data apelului:  28.01.2021

Termenul limită: 06.02.2021

Persoană de contact:  Livia Țurcanu, manager de proiectCadrul general

Așociația Obștească ”MP” (în continuare Mediapoint)  implementează proiectul “Alerte.md în orașul tău” în zona de dezvoltare SUD. În cadrul acestui proiect ne propunem să contribuim la soluționarea problemelor locale prin facilitarea interacțiunii dintre cetățeni și autorități. Proiectul va digitaliza mai multe procese tradiționale și va oferi tuturor actorilor implicați instrumente inovative care vor face participarea civică mult mai interesantă și interactivă. 

Cele 3 priorități ale proiectului sunt:

  • Îmbunătățirea procesului de interacțiune a autorităților locale cu cetățenii și reducerea timpului de răspuns prin utilizarea inovațiilor digitale.
  • Consolidarea capacităților societății civile și sporirea  implicării cetățenilor în soluționarea problemelor din localitățile lor.
  • Sporirea gradului de implicare a tinerilor în soluționarea problemelor din localitate și lansarea inițiativelor civice.

 

Obiectiv

Elaborarea unui set de materiale vizuale pentru promovarea proiectului. Acesta va include design-ul bannerelor online și outdoor, bannerelor de proiect, materiale vizuale pentru pagina web, adaptarea bannerelor pentru materialele printabile.


Sarcinile expertului

- Elaborarea conceptului vizual de promovare în colaborarea cu echipa de proiect și în baza informațiilor oferite; Conceptul vizual de promovare final poate include până la 3 versiuni, designerul va lucra cu versiunea selectată de echipa de proiect.

- Elaborarea materialelor grafice pentru social media: poza de copertă și profil a proiectului, bannere online pentru promovarea pe Facebook și Instagram în circa 10 dimensiuni (link, stories, imagine standard, etc); Elaborare banner ce va fi preluat de către site-urile web.

- Elaborarea designului unui banner outdoor (1-2 concepte).

- Elaborarea designului bannerului de proiect (1-2 concepte).
- Adaptarea materialelor grafice pentru imprimare pe materialele promoționale (carnete, mape, pixuri, tricouri).


Produsele livrate de expert

Expertul urmează să realizeze toate activitățile pe parcursul perioadei februarie-aprilie. Ordinea realizării materialelor va fi stabilită de echipa de proiect, în baza planului de comunicare a proiectului. Produsele livrate vor fi: 

- 1 Concept vizual de promovare final  (1-3 concepte de test).
- 1 concept vizual de promovare în social media și adaptarea acestora în circa 10 dimensiuni.
- 1 banner outdoor (1-2 concepte de test).
- 1 banner de proiect (1-2 concepte de test).
- 4 materiale vizuale pentru printare (carnete, mape, pixuri, tricouri).
- Versiunile editabile ale materialelor realizate.

Cerințe de aplicare

Persoanele care sunt interesate să aplice, sunt rugate să expedieze următoarele documente:
- CV actualizat sau portofoliu care va include lucrări similare;
- Scrisoare de motivare care va include și menționarea soft-ului/platformei care va fi utilizată de către designer în realizarea produselor livrate (ex. Adobe Photoshop, Sketch, Figma etc).
- Ofertă financiară în euro care va include rata zilnică propusă (brut) și numărul de zile estimate pentru realizarea sarcinilor. Prețul indicat va include toate cheltuielile legale, inclusiv contribuțiile sociale, impozitul pe venit, și alte costuri impuse de legislația în vigoare.

Vă rugăm să expediați documentele solicitate la adresa de email livia.turcanu@mediapoint.md cu titlul “Designer grafic” în linia de subiect până pe 06.02.2020, ora 17:00. Pentru orice întrebări suplimentare, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail  indicată mai sus.

Proiectul “Alerte.md în orașul tău” este implementat de către Mediapoint în cadrul Programului de granturi Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer (KAS).Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet