AO Forumul Absolvenților Reveniți (FAR) este în căutarea unui IT Developer

Distribuie prietenilor:


Despre Proiectul Vizibili în Bună Guvernare:

Societatea Civilă locală joacă un rol important în promovarea principiilor bunei guvernări și în intensificarea dialogului cu APL-uri și mass-media pe acest subiect. În acest sens, FAR își propune să lucreze împreună cu 5 OSC-uri selectate din Regiunea Centru pentru a spori capacitățile de comunicare digitală ale acestora.

Proiectul este până pe 31 august 2021 cu implicarea unei echipe de 4 consultanți ce vor instrui și facilita implementarea strategiilor și instrumentelor moderne de comunicare (identitate vizuală, pagina web, social media, etc) pentru fiecare OSC.

Adițional, proiectul propus are și obiectivul de a crește capacitatea internă a OSC-urilor de a gestiona în mod independent procesul de comunicare, pentru a asigura sustenabilitatea proiectului. Printr-o listă de acțiuni specific concepute ca să răspundă în mod personalizat provocărilor fiecărui din cele 5 OSC-uri selectate, vom obține rezultate tangibile ce vor putea fi aplicate imediat pentru îmbunătățirea comunicării acestor organizații și a parteneriatelor lor cu APL-uri și mass-media. În cele din urmă, ne dorim să dotăm organizațiile de nivel local din Regiunea Centru cu abilități și instrumente de comunicare eficiente pentru a ridica nivelul de vizibilitate și promovarea explicita, accesibilă și simplificata a principiilor bunei guvernări.

Proiectul regional Vizibili în Bună Guvernare este implementat de FAR în cadrul Programului de granturi Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer (KAS).

Despre IT Developer:

Invităm persoanele interesate să aplice la poziția de IT Developer dacă:

  • rezonează cu descrierea proiectului și doresc să contribuie la realizarea obiectivului acestuia
  • au experiență de muncă de cel puțin 3 ani
  • au experiență în crearea și implementarea paginilor web, utilizând exclusiv platforma wordpress
  • au experiență de formatori (va fi nevoie să facă coaching pentru beneficiari, ca aceștia să poată administra site-urile independent după încheierea proiectului)
  • se simt bine să lucreze în cadrul unei echipe
  • au diplomă de licență și/sau master în IT
  • au experiența studiilor sau a activității profesionale în afara RM - acest aspect va constitui un avantaj la selectarea consultantului

Persoanele interesate sunt rugate să expedieze CV-ul, portofoliul personal sau al companiei (în română sau engleză). De asemenea, expediați și oferta de preț pentru: 

  1. Planificarea și elaborarea a 4 pagini web, utilizând platforma wordpress - activitate pentru februarie - aprilie 2021
  2. Consultarea și oferirea de soluții pentru îmbunătățire unei pagini web existente - activitate pentru februarie - aprilie 2021
  3. Activitate de coaching pentru beneficiari (ca aceștia să poată administra site-urile independent după încheierea proiectului) - mai 2021

Documentele sunt așteptate la adresa ciorbamihaela.u@gmail.com, până pe 20 ianuarie 2021, cu titlul emailului ”Consultant - IT Developer”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră pentru a afla noutățile din cadrul proiectului și anunțarea următoarelor poziții vacante.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet