Termeni de referință privind selectarea unui EXPERT FACILITATOR pentru Organizațiile Societății Civile care implementează proiecte în domeniul Managementului Deșeurilor Solide în Regiunea de Dezvoltare Sud

Centrul Regional de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale ”CONTACT-Cahul” (CRAION CONTACT-Cahul) anunță concurs privind selectarea unui Expert Tehnic Facilitator pentru Organizațiile Societății Civile care implementează proiecte în domeniul Managementului Deșeurilor Solide în Regiunea de Dezvoltare Sud.

Obiectivul concursului este selectarea unui expert tehnic care va acorda sprijin Organizațiilor Societății Civile beneficiare de granturi și va facilita implementarea proiectelor finanțate de Uniunea Europeană în domeniul Managementului Deșeurilor Solide. 


Termenii de Referință sunt în link-ul de mai jos:

https://drive.google.com/file/d/1-bfF95YFXX30uujysBkQR0sPcjm5Jems/view?usp=sharing 


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.