Concurs privind angajarea a doi traineri în cadrul proiectului „Parteneriate teritoriale durabile pentru dezvoltarea economică rurală a Republicii Moldova”

Distribuie prietenilor:În perioada noiembrie 2019 – octombrie 2021, CICO implementează proiectul „Parteneriate teritoriale durabile pentru dezvoltarea economică rurală a Republicii Moldova”, care prevede consolidarea capacităților a 32 de Asociații Obștești locale – organe responsabile ale Grupurilor de Acțiune Locală (GAL) și capacitățile Rețelei Naționale LEADER din RM. Proiectul este implementat cu suportul financiar al Uniunii Europene și Fundației Konrad Adenauer (KAS).

Persoanele contractate vor oferi instruire pentru beneficiarii proiectului pe domeniul de expertiză în Abordarea principiilor și conceptului LEADER, în conformitate cu necesitățile organizațiilor, condițiilor proiectului și prevederilor contractuale.

Sarcini generale:

 • Livrarea a câte 5 instruiri distincte privind abordarea LEADERfuncționarea organelor constitutive și consolidarea capacităților instituționale ale GALluarea deciziilor prin consens în cadrul parteneriatelor GALprocedura de extindere teritorială a GAL.

* Denumirea instruirilor este prezentată cu titlu orientativ, acestea urmând să fie aprobate de comun cu prestatorul selectat. Atribuțiile specifice vor fi discutate și stabilite împreună cu echipa de proiect.

Cerințe generale față de candidați:

 • Studii superioare în domeniul juridic, științe politice, contabilitate, economie etc.;
 • Experiență de minim 4 ani de consultanță pe domeniile indicate;
 • Experiență de lucru cu Grupurile de Acțiune Locală și cunoașterea principiilor și abordării LEADER;
 • Cunoașterea limbilor română, rusă și engleză;
 • Experiența de lucru în cadrul organizațiilor non-profit și/sau organizațiilor donatoare vor constitui un avantaj.
 • Abilități excelente de interacțiune și comunicare;
 • Responsabilitate și punctualitate.

Consultanții vor fi angajați în baza unui contract de prestări-servicii.

Durata consultanței este estimată la 5 zile lucrătoare pentru fiecare consultant contractat.

Dosarul va conține următoarele documente:

 1. CV-ul actualizat care să evidențieze experiența relevantă postului;
 2. Scrisoare de intenție;
 3. Oferta financiară în care să fie indicat prețul pentru livrarea instruirilor (per zi și total – în EUR).

Dosarul de aplicare poate fi completat în limbile română sau engleză și trebuie expediat prin e-mail la adresa [email protected] cu mențiunea „Consultant instruire abordare LEADER”.

Data limită pentru depunerea dosarelor este: 30.12.2020.

Date de contact: +373 60 611 996.

Vor fi contactate doar persoanele pre-selectate.

* Datele cu caracter personal vor fi prelucrate de către CICO exclusiv în scopul și procesul angajării. 

Proiectul „Parteneriate teritoriale durabile pentru dezvoltarea economică rurală a RM”, este implementat de către Centrul de Instruire și Consultanță Organizațională (CICO) în parteneriat cu Rețeaua Națională LEADER din RM și Solidarity Fund PL în Moldova, în cadrul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer Republica Moldova. Partenerul regional de implementare al proiectului este organizația Expert-Grup.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.