A.O.”Dreptul de a fi” anunță concurs pentru angajarea unui consultant

Distribuie prietenilor:Servicii de consultanță în elaborarea planurilor individualizate de asistență a beneficiarilor care or locui în serviciile sociale  Locuință Protejată create cu suportul AO  ”Dreptul de a fi”

Proiect: ”Viața în comunitate pentru toți”  finanțat din sursele financiare ale Uniunii Europe în baza contractului de grant Nr. G14926  încheiat între Fundația Soros-Moldova și Asociația Obștească ”Dreptul de a fi” mun. Bălți. 

 AO ”Dreptul de a fi” este o organizație apolitică, non-profit care dezvoltă și implementează proiecte sociale și de caritate pentru grupurile social-vulnerabile, inclusiv persoane cu dizabilități din țară. Începând cu 01 februarie 2019, AO Dreptul de a fi” implementează  proiectului „Viața în comunitate pentru toți” care are drept scop de a dezinstituționalizarea persoanelor cu dizabilități intelectuale și psihosociale din Centrul de Plasament Temporar pentru Persoane cu Dizabilități (adulte) mun. Bălți în 2 Locuințe Protejate.

În cadrul Proiectului ”Viața în comunitate pentru toți” implementat de către AO ”Dreptul de a fi”, consultantul va avea sarcina de a facilita sesiunilor de Planificare centrată pe persoană și va elabora Planurile individuale de asistență pentru fiecare beneficiar al serviciilor.

SARCINILE INCLUSE ÎN SERVICIILE DE CONSULTANȚĂ:

Nr.

Sarcini

Produse

Perioada

Număr de zile consultanță

1.

Participarea împreună cu directorul de proiect la elaborarea planului detaliat de consultanță.

Planul de consultanță coordonat cu directorul de proiect

noiembrie 2020

0,5 zile

2

Pregătirea și organizarea ședințelor de planificare centrată pe persoană. Elaborarea PIA (planurilor individualizate de asistență) a beneficiarilor în serviciile sociale Locuință Protejată.

·         8 PIA elaborate

·         Raport cu privire la ședințele de planificare centrală pe persoană.

·         Procese verbale ale ședințelor.

Noiembrie 2020

4 zile

3

Suport la locul de muncă pentru angajați din LP în implementarea Planurilor individuale de asistență.

·         2 ședințe de instruire la locul de muncă (sau on-line)

·         Raport privind realizarea ședințelor

Noiembrie- decembrie 2020

1,5 zile

 

Total

 

 

6 zile de consultanță

  

Cerințe de calificare:

  • Studii universitare în domeniul social;
  • Experiență de cel puțin 3 ani în prestarea serviciilor de suport și consultanță domeniul social, în special în domeniul incluziunii persoane cu dizabilități;
  • Experiență în prestarea serviciilor de asistență tehnică prestatorilor de servicii Locuință protejată pentru persoanele cu dizabilități;
  • Cunoașterea procedurilor de acreditare a prestatorilor de servicii sociale;
  • Abilități organizatorice excelente, capacități de acordare a serviciilor de suport și mentorat;
  • Abilități de lucru la calculator (obligatoriu Word, Excel, PowerPoint şi Internet);
  • Abilități bune de lucru la distanță.

Perioada de contractare:

Consultantul va planifica și coordona toate activitățile cu directorul proiectului ”Viața în comunitate pentru toți” din cadrul AO ”Dreptul de a fi”.

 Procedura de aplicare:

Persoanele interesate sunt încurajate să trimită: CV-ul și oferta tehnica indicând costul pentru o zi de consultanță anexat la [email protected]  

Documentele semnate și scanate pot fi expediate la: [email protected] cu mențiunea „Servicii de consultanță AO ”Dreptul de a fi” până la data de 23.11.2020

Doar persoanele selectate vor fi contactate la data de 25.11.2020


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.