Termen extins. Concurs de selectare a unui facilitator (facilitatoare) pentru oferirea serviciilor de ghidare a coalițiilor locale

Distribuie prietenilor:banner angajare

Centrul Național  de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale din Moldova  CONTACT continuă activitățile din cadrul proiectului UE „Informează, abilitează și acționează! Societatea civilă pentru o mai bună guvernanță bugetară în Moldova”.

Obiectivul general al proiectului este sporirea implicării societății civile la nivel local și creșterea transparenței, eficienței și eficacității proceselor de elaborare și executare a bugetelor locale. Toate activitățile proiectului sunt bazate pe principiul de colaborare benevolă dintre Autoritățile locale și Organizațiile Societății Civile. 

La această etapă Centrul CONTACT anunță concurs de selectare a unui facilitator (facilitatoare) pentru oferirea serviciilor de ghidare a 5 Coaliții locale din 5 localități din Zona de securitate în pregătirea și desfășurarea în condițiile legii a activităților în domeniul transparenței bugetare.

 

Sarcinile facilitatorului (facilitatoarei):

 • Facilitatorul (facilitatoarea) va fi responsabil de oferire a serviciilor de ghidare a coalițiilor locale în pregătirea și desfășurarea în condițiile legii a activităților în domeniul transparenței bugetare (audieri și dezbateri publice, sondaje de opinie, întruniri în focus grupuri, elaborare materiale informațional-educative în problemele de bugetare participativă, etc.) facilitare a acțiunilor comunitare
 • Serviciile de ghidare vor fi acordate pentru 5 Coaliții Locale și reprezentanți ai APL din 5 localități partenere: or. Criuleni, satele Boșcana și Dubăsarii Vechi, raionul Criuleni, satul Gura Bîcului, raionul Anenii Noi, satul Talmaza, raionul Ștefan Vodă.
 • Facilitatorul (facilitatoarea) va presta servicii de ghidare a câte 10 acțiuni comunitare în fiecare localitate – în total 50 de zile de lucru.

Cerințe fată de aplicanți:

 • Studii universitare licență și/sau master  în domeniul relații cu publicul și comunicare,   administrație publică;
 • Cel puțin 1 an de experiență în calitate de Expert în domeniile menționate;
 • Experiență de consultare a ONG-urilor din Republica Moldova în domeniul participării civice, comunicare și advocacy;
 • Abilități de facilitare a activităților comunitare, comunicare eficientă și relaționare, lucru în echipă, cunoștințe şi abilități de utilizare a calculatorului (Excel, Word, Power Point);
 • Atitudini/comportament: responsabilitate, punctualitate, flexibilitate și diplomație. 

Aranjamente instituționale:

Facilitatorul (facilitatoarea) va realiza sarcinile contractuale în coordonare cu managerul proiectului, inclusiv on-line,  în cadrul acțiunilor comunitare desfășurate de Coalițiile Locale din cele 5 localități partere în proiect.

Remunerarea facilitatorului (facilitatoarei) va fi efectuată în funcție de numărul de acțiuni comunitare ghidate, în baza rapoartelor de activitate pentru fiecare acțiune în parte. 

Durata contractului:

Persoanele contractate vor presta serviciile sus-menționate în perioada octombrie 2020 – iunie 2022.

Procedura de aplicare și de selectare:
Persoanele interesate sunt încurajate să depună personal sau prin e-mail dosarul, care să conțină:

 1. CV-ul candidatului;
 2. Scrisoarea de intenție care să includă experiența candidatului în realizarea sarcinilor similare;
 3. Oferta financiară pentru prestarea serviciilor în calitate de facilitator (în lei moldovenești per zi Net).

Persoanele interesate pot depune dosarul la concurs la următoarea adresă info@contact.md cu mențiunea Ghidare acțiuni comunitare.

Termenul limită de prezentare a dosarului este 03 noiembrie 2020.

Pentru informații suplimentare: Liliana Porumb

Tel: 068386664 și/sau la adresa lilia.porumb2017@gmail.com

 

Notă! Doar persoanele selectate vor fi contactate. Dosarele incomplete nu vor fi evaluate.

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.