Caritas Moldova solicită oferte de preț pentru procurarea plasei de metal tip „rabiță” și a stâlpilor din beton armat pentru împrejmuirea plantației de paulownia cu suprafața totală de 6,55 ha în s. Carahasani, r-nul Ștefan Vodă



Caritas Moldova solicită oferte de preț pentru procurarea plasei de metal tip „rabiță” și a stâlpilor din beton armat pentru împrejmuirea plantației de paulownia cu suprafața totală de 6,55 ha în s. Carahasani, r-nul Ștefan Vodă.

Achiziția se realizează în cadrul proiectului: „Social planting of saplings - a new way to combat deforestation, the energy crisis and unemployment in the Republic of Moldova”, proiect nr. SAMRS/2023/MD/1/1.

Achiziția include următoarele:

  1. Plasă de tip „rabiță” (ochi de 55 mm, grosimea sârmei - 1,7-1,8 mm, înălțimea plasei = 1500 mm) – 1024 metri.
  2. Stâlpi din beton (înălțimea = 2400 mm), inclusiv lucrările de săpătură – 345 buc.
  3. Poartă metalică cu lățimea de 6 m și înălțimea de 1,5 m – 2 buc.
  4. Servicii de instalare – 1 serv.

Companiile interesate sunt rugate să trimită oferta completă, care va conține:

  • Oferta de preț în MDL, cu TVA 0%;
  • Numărul de zile necesar pentru serviciile de instalare.

Un potențial ofertant care dorește clarificări privind invitația pentru prezentarea de oferte poate contacta organizația în scris la adresa de e-mail: procurement@caritas.md. Telefon pentru detalii: +373 78800597.

Ofertele vor fi trimise la adresa procurement@caritas.md până la data de 17 octombrie 2024.

Oferta câștigătoare va fi determinată pe baza următoarelor criterii: cel mai mic preț și termenul de execuție.

Vă rugăm să vă asigurați de recepționarea unui mesaj de confirmare privind preluarea dosarelor. În lipsa acestuia, Fundația de Binefacere Caritas Moldova nu își asumă responsabilitatea pentru dosarele electronice expediate, care nu au fost recepționate.

Caritas Moldova își rezervă dreptul de a anula și/sau suspenda procedura de achiziție, total sau parțial, și de a respinge toate ofertele în orice moment înainte de adjudecarea contractului, inclusiv în cazul în care se află în imposibilitatea acoperirii financiare sau în cazurile în care ofertele nu corespund cerințelor stabilite în prezenta documentație, fără a-și crea obligații și fără a purta răspundere față de ofertanți.