Invitație la tender: Servicii de instruire și mentorat pentru tineri antreprenori din regiunea de nord a Republicii Moldova



Asociația Obștească „DEMOS” lansează invitația de participare la tender cu privire la achiziționarea serviciilor de desfășurare a training-urilor de instruire și a asistenței de mentorat pentru tineri antreprenori din regiunea de nord a Republicii Moldova - semnatari ai Contractelor de grant pentru lansarea/dezvoltarea afacerilor.

Achiziționarea serviciilor are loc în cadrul proiectului Abilitarea Tinerilor Antreprenori din Republica Moldova („Empowerment of youth entrepreneurship in Moldova”, contract No. NDICI-GEO NEAR/2022/438-554) implementat de Help – Hilfe zur Selbsthilfe și partenerii săi: DEMOS, Home Care, ProCoRe, în perioada ianuarie 2023 -  decembrie 2025.

Proiectul Abilitarea Tinerilor Antreprenori din Republica Moldova este finanțat de către Uniunea Europeană cu respectarea regulilor NDICI – Programul Europa Globală NDICI – Global Europe programme.

Scopul proiectului este de a sprijini consolidarea capacităților OSC-urilor locale și dezvoltarea antreprenorialului tinerilor în Moldova prin acordarea de granturi în natură pentru inițierea/dezvoltarea întreprinderilor mici și micro-întreprinderilor tinerilor, inclusiv prin formare, supervizare, mentorat a antreprenorilor.

Termenii de Referință (TOR) cuprind specificațiile tehnice pentru achiziția publică de „Servicii de instruire (Lot 1) și mentorat (Lot 2) pentru tineri antreprenori din regiunea de nord a Republicii Moldova”.

Prestatorul contractat va oferi servicii de consultanță și/sau mentorat pentru a crește nivelul de pregătire a tinerilor la etapa inițierii și dezvoltării unei afaceri de succes.

Perioada serviciilor: noiembrie 2024 – februarie 2025.                                              

Ofertele pentru fiecare lot în parte scrise şi semnate în format PDF se prezintă în conformitate cu cerinţele expuse în documentaţia de atribuire (descarcă AICI).

Întrebări și solicitări de informații suplimentare pot fi expediate la la adresa: ngo.demos@gmail.com până la data de 14 octombrie 2024.

Răspunsurile vor fi publicate pe pagina AO „DEMOS”: https://asociatiademos.wordpress.com/

Participanții interesați vor transmite ofertele în format electronic la adresa: ngo.demos@gmail.com până la data limită: 21 octombrie 2024, ora 17:00

 

Persoana de contact: Liliana Samcov, coordonatoare de proiect

email: ngo.demos@gmail.com

 

Vă mulțumim pentru participare!