Fundația de Binefacere Caritas Moldova anunță concurs de solicitare a ofertelor pentru achiziția lucrărilor de Construcție/Amenajare a Terenului Sportiv



Fundația de Binefacere Caritas Moldova anunță concurs de solicitare a ofertelor pentru achiziția lucrărilor de Construcție/Amenajare a Terenului Sportiv

Anunț de Achiziții

Fundația de Binefacere Caritas Moldova anunță concurs de solicitare a ofertelor pentru achiziția lucrărilor de Construcție/Amenajare a Terenului Sportiv

Data publicării anunțului: 19 Iulie 2024

Termenul limită de prezentare a dosarului: 2 august 2024

Tipul contractului: Contract de executare a lucrărilor

CONTEXT:

Achiziția se realizeză în cadrul proiectului ”Renovation and equipment of 4 of Caritas Moldova's children's centres/Renovabis”.

În acest sens, solicităm oferte pentru lucrările de Construcție/Amenajare a Terenului Sportiv, menționate detaliat în caietul de sarcini și amplasate în Raionul Sângerei, Comuna Grigorăuca, s. Petropavlovca.

Denumirea lucrărilor/serviciilor - Construcție/Amenajare a Terenului Sportiv.

DEPUNEREA DOSARULUI

Dosarul de aplicare va cuprinde documentele în conformitate cu Instrucțiunea pentru ofertanți și Caietul de sarcini.

Acesta va fi depus în conformitate cu cerințele din Caietul de sarcini și în strictă conformitate cu procedura prevăzută în Instrucțiunile pentru ofertanți.

Dosarul de aplicare va fi transmis electronic, prin e-mail, la următoarea adresă: procurement@caritas.md,  cu mențiunea  „Construcție/Amenajare a Terenului Sportiv” sau depus în plic la adresa mun. Chișinău, str. G. Asachi nr. 30/1, Fundația de Binefacere Caritas Moldova.

Termen limită de depunere:  2 august 2024;

Fundația de Binefacere Caritas Moldova nu va lua în considerare dosarele depuse după termenul limită.

Cerințe față de candidații eligibili:

Persoane juridice înregistrate în Republica Moldova;

Experiență în domeniu, minim 5 ani.

Ofertanții vor expedia oferte semnate, ștampilate și datate la adresa de e-mail sau poștală, specificată în prezenta solicitare nu mai târziu de data de 2 august 2024.

DOCUMENTAȚIA PENTRU CONCURS

Fiecare ofertant are obligația de a prezenta formularele prevăzute în cadrul acestei secțiuni, completate în mod corespunzător și semnate de persoane autorizate, până la data limită de depunere a ofertelor.

Documentația necesară pentru concurs o puteți descărca accesând link-urile de mai jos.

De asemenea, documentele pot fi solicitate la adresa de e-mail: procurement@caritas.md, cu mențiunea – ”Ofertă pentru Teren Sportiv Sângerei

DATE DE CONTACT

Pentru întrebări referitoare la Caietul de sarcini și cu privire la modul de depunere a ofertelor, vă rugăm să o contactați pe Sandu Graur, ofițer achiziții, tel. 068719539,  e-mail: tehnic@caritas.md  

Întrebările de clarificare pot fi transmise în formă scrisă pe adresa de e-mail indicată mai sus, până la data de 2 august 2024.

Vă mulțumim pentru interesul acordat acestei achiziții de lucrări și vă dorim succes în pregătirea ofertei.

Caritas Moldova îşi rezervă dreptul de a anula și/sau a suspenda procedura de achiziție, total sau parțial şi de a respinge toate ofertele în orice moment înainte de adjudecarea contractului, inclusiv în cazul în care se află în imposibilitatea acoperirii financiare sau în cazurile necorespunderii ofertelor cerințelor stabilite în prezenta documentație, fără a-şi crea astfel anumite obligații și a purta răspundere față de ofertanți.