TOR // Servicii de consultanță, de logistică și de organizare a activităților de tineret în 5 raioaneTOR // Servicii de consultanță, de logistică și de organizare a activităților de tineret în 5 raioane

Centrul de Informare și Resurse „PRO BONO” selectează oi companie sau organizație care va presta servicii de consultanță, de logistică și organizare a activităților de tineret pentru consolidarea actorilor-cheie din domeniul de tineret în 5 raioane inclusiv identificarea soluțiilor de implementare a activităților.

Compania/ organizația va fi contractată pentru oferirea a următoarelor servicii:

  1. Servicii de logistică și organizare a activităților de tineret în cadrul 5 raioane ale proiectului, care va include următoarele (moderare, asigurarea echipamentului tehnic – laptop, proiector, servicii foto/video, etc.) Detaliile tehnice vor fi agreate în comun acord cu Autoritatea Publică Locală și echipa CIR PRO BONO, în dependență de necesități.
  2. Servicii de consultanță pentru implementarea activităților prevăzute de Planurile de acțiuni pe sectorul de tineret pentru anul 2024.

Pentru selectarea companiei, organizației, se cer următoarele:

Experiență:

  1.  Cel puțin 2 experți în domeniul de intervenție (tineret);
  2. Experiență în organizarea, moderarea, facilitarea, organizarea evenimentelor, instruirilor, atelierelor practice;
  3. Minim 2 contracte similare anterior implementate cu succes.

Cunoașterea limbilor:

  1. Fluență în limba română și în limba rusă.
  2. 2. Cunoașterea limbii engleze constituie un avantaj.

Mai multe detalii despre condiții și cerințe de participare găsiți în Termenii de Referință.

Dosarul de participare va fi transmis până în data de 14.03.2024, prin e-mail la adresa cir.probono@gmail.com cu mențiunea „Servicii de consultanță și organizare a evenimentelor”.

Pentru informații și detalii suplimentare ne puteți contacta la adresa de e-mail: doloscan.probono@gmail.com.

Acțiunile au loc în cadrul Programului de suport pentru APL în dezvoltarea strategiilor și bugetelor de tineret, desfășurat de Centrul de Informare și Resurse PRO BONO în cadrul Fondului Comun pentru consolidarea participării tinerilor și dezvoltarea Centrelor de tineret din Republica Moldova, susținut de Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, Agenția Națională pentru Tineret, Guvernul Elveției și Fondul Națiunilor Unite pentru Populație (UNFPA).