Concurs repetat pentru achiziția unui lot de echipament tehnic



Concurs repetat pentru achiziția unui lot de echipament tehnic

Beneficiar: Asociaţia Obştească „DEMOS”.

Sursele de finanțare: Proiectul „Îmbunătăţirea antreprenoriatului tinerilor din Moldova” / NDICI-GEO-NEAR/2022/438-554 cu asistența financiară oferită de Uniunea Europeană.

1. Asociaţia Obştească „DEMOS” anunță lansarea concursului de oferte pentru achiziționarea unui lot de 3 laptouri cu accesorii, conform următoarelor specificații tehnice minime:

Nr.

Denumirea produsului

Specificații tehnice

Cantitatea, buc.

1.

Laptop

Domeniul de aplicare - Business

Diagonala ecran (inch) – min. 15,6

Rezoluție –1920*1080

Tip ecran - IPS

Model procesor - Intel Core i5-1135G7, 4xCore 2.4-4.2GHz

Volumul unitatii de stocare – min. 512 GB

Memorie operativa - DDR4

Capacitatea memoriei - min. 16 Gb

Modelul procesorului grafic - Intel Iris Xe Graphics

Standarde wireless - Intel Wi-Fi 6 2x2 802.11ax + BT 5.1

Webcamera - IR Camera HD 720

Iesiri video - 1 x HDMI, 2 x Thunderbolt 4

Tipul unitatii de stocare - PCIe NVMe SSD

Iluminarea tastaturii

Tip baterie, cantitatea celulelor - Li-Pol 3 cell

Sistem de operare – Win 10 Pro, versiune română

3

 

Accesorii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1)   Wireless optical mouse

Conexiune - Fără fir

Interfață - USB

Numărul de butoane - 3

Tip senzor - Optic

Rezoluția maximă a senzorului, dpi 1201-1700

3

2)   Covoraș pentru mouse, 180mm/220mm

3

3)     Rucsac pentru laptop, dimensiune 16

cu buzunar exterior, negru/albastru

3

4)     Suport de răcire pentru laptop 15,6, cu ventilator de 180 mm sau 2 ventilatoare - 140 mm; porturi USB Duale, cu unghi de vizualizare reglabil

3

5)   Power Bank, 20 000 mAh, 50W

2

6)  Hub USB 2.0 cu 4 porturi

3

Aceste specificații trebuie considerate ca fiind cerințe minime obligatorii.

Condiții de achiziție:

  • oferta poate conține 2 variante cu modele diferite, având aceleași caracteristici tehnice, dintre care poate fi selectată o singură variantă,
  • achiziție la cota „zero” TVA,
  • deservire tehnică de 12-24 luni pentru echipament tehnic,
  • livrare gratuită la oficiul din mun. Edineț: str. Alexandru cel Bun, 18 „B”.

2. Contractul va fi acordat companiei care prezintă oferta de preț pentru produsele care întrunesc integral specificațiile tehnice solicitate și oferă cel mai mic preț la cota „zero” TVA.

3. Oferta va fi expediată prin email la adresa: ngo.demos@gmail.com

4. Oferta va fi întocmită după modelul de AICI: Anexa 1. Formular de ofertă și va fi însoțită în mod OBLIGATORIU de următoarele documente:

  • 4.1. Сopia Extrasului din Registrul de Stat al persoanelor juridice (cu informații despre administrator, adresa juridică);
  • 4.2. Copie din prezentarea tehnică, extras din catalog sau alte materiale informaționale ce atestă corespunderea laptopului specificațiilor solicitate.
  • 4.3. Certificatul de garanție a produselor care conține informația despre centrul de deservire a tehnicii de calcul folosit de furnizor.

Ofertele incomplete nu vor fi examinate.

5. Termenul limită de prezentare a ofertelor este: 13 iulie, ora locala 17.00. Ofertele întârziate vor fi respinse.

6. OFERTA va fi întocmită în conformitate cu prezentele instrucțiuni și prezentată în format semnat și legalizat de ofertant, care demonstrează corespunderea substanțială a produsului propus, conform specificațiilor tehnice solicitate. Oferta trebuie să fie valabilă pentru o perioadă de cel puțin 7 zile calendaristice de la data limită pentru depunerea ofertelor.

7. PREŢUL:  Prețurile vor fi indicate în Lei Moldovenești. 

Prețul nu va include TVA, Taxe Vamale, Proceduri Vamale, în conformitate cu Hotărârea Guvernului nr. 246 din 08.04.2010 „Cu privire la modul de aplicare a facilităţilor fiscale şi vamale aferente realizării proiectelor de asistenţă tehnică şi investiţională în derulare, care cad sub incidenţa tratatelor internaţionale la care Republica Moldova este parte”, cu modificările si completările respective. Pachetul de documente confirmative va fi prezentat la semnarea contactului.

8. EVALUAREA OFERTELOR: Ofertele considerate ca fiind adecvate din punctul de vedere al specificațiilor tehnice vor fi evaluate prin compararea prețurilor după principiul cel mai mic preț propus.

9. ACORDAREA CONTRACTULUI: Contractul se va acorda companiei care oferă oferta cu cel mai mic preț, conform specificațiilor tehnice, și care prezintă documentația solicitată.

10. Cerințe față de candidații eligibili: persoane juridice licențiate în Republica Moldova în vânzarea bunurilor prevăzute în această cerere de ofertă.

11. Informații suplimentare pot fi obținute de la coordonatorul de proiect Liliana Samcov.  Tel.: 069015176

12. A.O. „DEMOS” își rezervă dreptul de a accepta sau de a respinge orice ofertă, de a anula procesul de procurare și de a respinge toate ofertele în orice moment înainte de atribuirea contractului, fără a-și asuma responsabilitatea față de ofertanți.