Licitație echipament IT pentru CMIEA



Licitație echipament IT pentru CMIEA

Scop:          Dotarea Centrului Municipal de Învățare și de Educație a Adulților (CMIEA) în Chișinău

Perioada     Aprilie 2023

Scopul contractului              Oferte de preț pentru dotarea IT a Centrului Municipal de Învățare și Educație a Adulților, desemnat în cadrul instituției publice Liceul Teoretic Matei Basarab  str. M. Basarab 14.

Informații de bază privind organizația contractantă:

DVV International rereprezintă Institutul pentru Cooperare Internațională al Deutscher Volkshochschul-Verband e.V. (DVV), Asociația Germană de Educație a Adulților. DVV reprezintă interesele celor aproximativ 900 de centre de educație a adulților (Volkshochschulen - VHS) și ale asociațiilor acestora la nivel de land, cei mai mari prestatori de educație a adulților din Germania. DVV International este finanțat din fondurile Ministerului Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare din Germania (BMZ), ale Ministerului Afacerilor Externe și ale  Uniunii Europene.

Scurtă informație despre proiect

În iunie 2022, Consiliul Municipal a aprobat desemnarea spațiului din cadrul Instituției Publice Liceul Teoretic Matei Basarab pentru CMIEA, situat pe strada Matei Basarab N14, Chișinău pentru Centrul Municipal de Învățare și Educație a Adulților (CMIEA). Recent spațiul a fost renovat și necesită echipament pentru a desfășura activități de învățare pentru adulți. În acest scop solicităm companiilor specializate EXPRIMAREA INTERESULUI pentru livrarea și instalarea mobilierului. După selectarea furnizorului, vom oferi acces la spațiile care necesită mobilare, pentru detalierea ofertei.

Cerințe generale față de echipament IT:

  1. Sala calculatoare
  • Set de 12 Computere Personale (PC) – desktop-uri, NU laptop-uri, unite in rețea. PC-urile nu trebuie sa fie extrem de performante, dar, totuși, sa admită instalarea unor softuri - 1C pentru instruire, unele programe de editare a imaginilor. PCurile trebuie sa fie dotate fie cu camere video integrate sau separa, plus casti pentru lucru în Zoom, etc.
  • Un Computer pentru profesor.
  1. Laptopuri - 3 unități
  2. Un PC pe post de server pentru stocare baze de date.
  3. Un proiector – pentru sala de 9-10 m lungime.
  4. O imprimanta multifuncțională – 3-in -1 printer, copiator, scanner – laser, alb-negru. Gen MFD Canon i-Sensys MF232W sau Canon i-Sensys MF264dw
  5. O imprimanta color (2 variante – laser si cu jet de cerneala)
  6. Smart screen - 1 unitate   

Profilul ofertanților

Licitația este deschisă companiilor specializate în produse și servicii IT. Rugăm să fie specificat și prețul serviciilor de instalare și conectare în rețea, precum și alte costuri aferente dotării.

Cerințe privind ofertele tehnice și financiare 

Oferta va fi prezentată cu prețuri în lei moldovenești și va include următoarele aspecte:

  • Denumire firmei, inclusiv cu trimitere la pagina web sau alte resurse informaționale în acces deschis.
  • Lista de prețuri per unitate pentru produsele solicitate, cu scurtă descriere a caracteristicilor tehnice.

Ofertele vor fi expediate în format electronic la adresa de e-mail info@dvv-international.md, într-un document separat până în data de 5 aprilie 2023.

Pentru eventuale detalii - persoana de contact Olga Pleșu +373 79348264.

Articol adaugat de: Adela Scutaru-Gutu