Asociația Amici dei Bambini, Moldova organizează concurs de oferte pentru servicii/lucrări de reparații interioare - s. Taraclia



Cerere de ofertă pentru lucrări de reparații interioare

Context: Filiala din Moldova a Asociației Amici dei Bambini este o Organizație Non-Guvernamentală care activează în Republica Moldova de mai bine de 20 ani și promovează dreptul fiecărui copil la familie, educație și timp liber.

Amici dei Bambini, Moldova implementează, în perioada martie 2022 – martie 2023, intervenția de răspuns la criza refugiaților din Ucraina ”COPIII PENTRU PACE” în cadrul căreia anunță concurs de achiziție a lucrărilor de reparații interioare a unei săli de joacă/Ludoteci din cadrul Centrului de dezvoltare socială a copiilor ”Casa în care mă simt copil” din s. Taraclia.

Scopul concursului:

Scopul acestui concurs este identificarea și selectarea celei mai bune oferte pentru lucrările de reparații interioare a unei săli de joacă/Ludotecă cu încheierea unui contract de prestare servicii pe perioada realizării proiectului.

Termenul de executare a lucrărilor: 2 luni

Oferta trebuie să fie prezentată în conformitate cu caietul de sarcini: Anexa 1_Caiet de sarcini 

Oferta trebuie să corespundă instrucțiunii pentru ofertanți: Anexa 2_Specificații tehnice

Data limită pentru depunerea dosarelor candidaților: 29 decembrie 2022, cu titlul mesajului oferte servicii/lucrări de reparații interioare, la adresa electronică: moldova.aibi@gmail.com.

Persoana de contact: Tatiana Lungu, 069291115