Solicitare Ofertă de Preț RFQ # 2004-03-012: Proiectul “Instanțe Judecătorești Model”. Achiziționarea balustradei din inox pentru rampa de acces și alte accesorii pentru Judecătoria BălțiSolicitare Ofertă de Preț

RFQ # 2004-03-012

Proiectul “Instanțe Judecătorești Model”

 Achiziționarea balustradei din inox pentru rampa de acces și alte accesorii

pentru Judecătoria Bălți

Data: 30 noiembrie 2022

Dexis Interactive Incorporated (“Dexis”) este o companie internațională de consultanță cu sediul în Washington, SUA, care implementează în Republica Moldova proiectul USAID „Instanțe Judecătorești Model".

Proiectul USAID „Instanțe Judecătorești Model” își propune să îmbunătățească performanța instanțelor judecătorești în furnizarea de servicii judiciare de calitate și să îmbunătățească conexiunea dintre instanțe, comunități și justițiabili. Inițiativele implementate vor ghida asistența oferită la nivel național pentru a spori eficiența, performanța și calitatea serviciilor tuturor instanțelor judecătorești din Moldova.

Pentru realizarea activităților preconizate, proiectul își propune îmbunătățirea accesibilității Judecătoriei Bălți pentru persoanele cu dizabilități. Drept urmare, solicităm o ofertă de preț pentru procurarea balustradei din inox, balustradei de inox cu mână curentă, mână curentă din inox și bara/mâner de sprijin retractabil sau fixat pe peretele lateral pentru camera de baie cu dimensiunile și cantitatea descrise în Tabelul 1 și conform specificațiilor tehnice descrise detaliat în Anexa 1.

Ofertanții sunt responsabili de transmiterea ofertelor complete respectând instrucțiunile, termenii și condițiile descrise în prezenta solicitare de oferte. Nerespectarea cerințelor de către ofertant poate duce la descalificare.

Ofertele trebuie să fie transmise la adresa moldova@dexisonline.com cu subiectul „RFQ#2004-03-012- balustradă din inox” până la data de 14 decembrie 2022, ora 17:00, ora locală (Chișinău, Republica Moldova). Ofertele primite după termenul limită nu vor fi luate în considerare.

Toate întrebările și clarificările referitoare la această solicitare de oferte trebuie trimise în scris la adresa moldova@dexisonline.com  până la data de 9 decembrie 2022, ora locală 17:00. Toată corespondența trebuie să facă referire la numărul prezentei solicitări. Întrebările și clarificările care pot fi de interes pentru alți ofertanți, vor fi distribuite tuturor părților care au trimis întrebările.

Doar răspunsurile scrise și emise de Dexis vor fi considerate oficiale. Orice excepție de la conținutul acestei solicitări de oferte va fi abordată în perioada de întrebări și răspunsuri (Q&A).

Pentru referință, accesați solicitarea de oferte AICI.

Vă mulțumim!

Echipa MCI