Invitație la concurs pentru achiziționarea serviciilor de elaborare a Raportului „Accesul la justiție ale grupurilor vulnerabile și marginalizate din raionul Cimișlia”Invitație la concurs pentru achiziționarea serviciilor de elaborare a Raportului „Accesul la justiție ale grupurilor vulnerabile și marginalizate din raionul Cimișlia”.

 

Denumirea organizației contractante: AO Agenția de Democrație Locală din Moldova (LDA Moldova).

Sediul organizației contractante: orașul Cimișlia, bd. Ștefan cel Mare nr. 14, raionul Cimișlia, MD-4101, Republica Moldova, ldamoldova@aldaintranet.org.

Persoana de contact: Nicolae Hristov, Manager de proiect LDA Moldova, tel: (+373)79775515, e-mail: nicolaehristov@gmail.com.

Obiectul achiziției: servicii de elaborare a Raportului „Accesul la justiție ale grupurilor vulnerabile și marginalizate din raionul Cimișlia”.

Locul de realizare: AO Agenția de Democrație Locală din Moldova (LDA Moldova).

Limba de lucru: limba română.

Tipul contractului: Prestări servicii.

Perioada prestării serviciilor: iunie-noiembrie 2021.

Context: Proiectul LDA Moldova în sprijinul persoanelor cu dizabilități și marginalizate privind protecția drepturilor omului” este implementat de AO Agenția de Democrație Locală din Moldova (LDA Moldova) în calitate de organizație beneficiară în contextul implementării Proiectului PNUD Moldova Consolidarea eficienței și accesului la justiție în Moldova”, realizat în parteneriat cu Institutul de Reforme Penale, cu suportul financiar al Suediei.

Proiectul „LDA Moldova în sprijinul persoanelor cu dizabilități și marginalizate privind protecția drepturilor omului” are drept scop să contribuie la apărarea drepturilor grupurilor social vulnerabile din raionul Cimișlia prin consolidarea accesului la instituțiile de drept pentru a-și îmbunătăți situația socială.

Conținutul Dosarului de participare la concurs îl descărcați AICIArticolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet