Cerere de ofertă- servicii de cazare, alimentare și sală de trainingCerere de ofertă- servicii de cazare, alimentare și sală de training

Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) solicită ofertă de prețuri pentru servicii de cazare, alimentare și sală de training pentru 3 instruiri, cu durata a 7 zile fiecare, în cadrul proiectului “Academia Lucrătorului de Tineret: Rebranding” implementat de CNTM în cadrul Programului de Granturi 2021 pentru organizațiile de tineret al Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova. Datele stabilite pentru instruiri sunt următoarele: I instruire va avea loc între 5-11 iulie; II instruire: 16-22 august; III instruire: 4-10 octombrie. 

ATENŢIE! În contextul situației actuale privind COVID-19, în procesul de elaborare a ofertei se va ține cont cu strictețe de respectarea regulilor de prevenire #COVID-19 stipulate de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova și garantează oferirea celui mai înalt grad de dezinfectare și ventilare a spațiilor comune.

În acest scop Consiliul Național al Tineretului din Moldova, invită companiile specializate în prestarea serviciilor de servicii de cazare, alimentare și sală de training să expedieze oferta  de preț , care va include:

 • Arenda sală de training  (7 zile, inclusiv flip chart, proiector, laptop ,acces la internet etc).
 • Cazare (27 participanți x 6 nopți).
 • Alimentație. Micul dejun (7 zile x 27 persoane), Prânz (7 zile x27 persoane), Cina (6  zile x 27 persoane), Pauză de cafea  (14 pauze a câte 27 persoane fiecare), apa plată etc.

*Dacă dejunul este inclus în cazare menționați acest lucru.

IMPORTANT! Spațiul pentru desfășurarea instruirilor și cazarea participanților trebuie să fie accesibil și adaptat la nevoile persoanelor cu dezabilități.

DETALII:

Compania selectată va activa în strânsă colaborare cu persoana delegată din partea Consiliul Național al Tineretului din Moldova pentru coordonarea modificărilor logistice, care pot apărea în procesul de prestare a serviciilor;

Criterii de selecție:

 • experiență în domeniu;
 • oferta de preț (raportul preț – calitate);
 • reputația companiei și capacitatea de a presta servicii calitative cu respectarea normelor de prevenire COVID-19;
 • copia autorizației de comerț și autorizației sanitare.

Pentru participare la concurs ofertantul trebuie să prezinte următoarele acte:

 • Copia Licenței/Certificatul de înregistrare a companiei;
 • Oferta financiară în MDL;
 • Datele de contact ale companiei, inclusiv persoana de contact;
 • Repartizarea pentru cazare (numărul camerelor, tipul camerelor și ce includ).
 • Fotografii a camerelor pentru cazare și a sălii de training.

Notă: Oferta financiară va fi prezentată doar în lei moldovenești (MDL). Semnarea şi ștampilarea acesteia este obligatorie. În caz contrar, oferta va fi considerată nevalabilă. La ofertă se vor anexa adițional meniurile propuse pentru prânz, cina şi pauză de cafea.

Data limită de depunere a ofertelor: 20 iunie 2021. Doar compania selectată va fi contactată.

Așteptăm ofertele la adresa de email: cntm.corespondenta@gmail.com   cu mențiunea „Servicii de cazare ,alimentare și sală de training”.

Pentru orice alte întrebări sau precizări vă rugăm să contactaţi: Mihaela Borcoi, Coordonator de proiect. Tel: 022-235-175, 067675866 sau e-mail: mihaela.borcoi@cntm.md  Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet