Cerere de ofertă: servicii actualizare website

Distribuie prietenilor:În cadrul proiectului  „Consolidarea Presei Independente și a Educației Mediatice în Moldova” 2020 – 2021, finanțat de către Departamentul de Stat al Statelor Unite și implementat de către Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova (ABRM)  în parteneriat cu IREX Europe activând sub marca operațională Equal Rights and Independent Media (ERIM), în vederea optimizării și îmbunătățirii capacităților organizaționale ale organizației, ABRM este în căutarea unei persoane fizice sau juridice din Republica Moldova care va actualiza și ajusta pagina web www.abrm.md.

Persoana fizică/juridică selectată va presta serviciile contractate în cadrul prezentului concurs în baza unui contract de prestare a serviciilor semnat între părți, pagina web urmând a fi lansată până la data de 31 martie 2021.

Persoanele fizice/juridice interesate sunt invitate să prezinte ofertele care vor conține următoarele documente:

  • Portofoliul celor mai importante lucrări cu servicii similare, cu precădere exemple de proiecte Wordpress implementate de prestator;
  • Lista CV-urilor echipei de dezvoltare care se va ocupa de proiect, însoțită de 3 trimiteri la proiecte reprezentative de portofoliu ale acestora;
  • Oferta comercială/bugetul pentru realizarea sarcinilor propuse. Oferta de preţ va fi în MDL (cu 0% TVA);
  • Alte documente sau recomandări relevante (daca sunt disponibile).

Oferta va fi expediată prin email la [email protected], sau depusă direct la sediul Asociației pe strada Str. 31 August 1989, nr. 78-A, în anticamera  până la data de 22 februarie 2021.Dosarele incomplete sau aplicațiile expediate după termenul limită indicat nu vor fi luate în considerare pentru evaluare.

Pentru informații suplimentare, Vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 079868646 sau la adresa de e-mail: [email protected].

Caietul de sarcini poate fi vizualizat AICI. Prezentul caiet de sarcini va constitui anexa la contractul ce urmează a fi încheiat cu Prestatorul selectat.

Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova  își rezervă dreptul de a solicita documente suplimentare în caz de necesitate.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.